Alkohol, det största problemet med Nederländerna

Varje dag finns det alkoholmissbruk i stället. Vi tolererar som holländska. Användningen av alkohol är alltid åtföljs av en sämre hälsa för den som dricker. Eftersom varje dag, hundratusentals alkoholister på väg reser alkohol utgör en fara i trafiken. Dessutom finns det varje vecka slagsmål i nöjescentra av människor som är under påverkan av alkohol.

Innehåll:

  • Alkohol är en hardrug
  • Alkolås löser trängseln på
  • Alkohol är orsaken till våld under helgen
  • 1, 3 eller 7 drinkar per dag
  • Dryck Olyckor
  • Wikipedia

Alkohol är en hardrug

I Nederländerna på skolor inte har lärt sig att dricka alkohol på ett säkert sätt. 2500 år tillbaka, tyckte väl om alkohol i samhället. Platon sa att alkohol endast ska drickas i närvaro av en äldre som berättar spännande historier. Därmed ökar samhället som helhet. När du dricker ger allt utrymme och frihet att missbruka sina droger, så det går fel. Många människor inser inte att alkohol är en beroendeframkallande hårt drog som gör människor mer aggressiva.

Alkolås löser trängseln på

Alkolåset är inte infört i Nederländerna. Det innebär att varje år finns det hundratals dödsoffer i trafiken att sörja. Dessa händelser är sällan straffas. Man accepterar det som ett faktum att det finns fyra hundra tusen alkoholister i Nederländerna. När ett alkolås anges då dessa människor aldrig kommer att köra bil. Alkoholister dricker nämligen så mycket som är närvarande under hela dagen av alkohol i blodet. När alkolåset kommer att genomföras, är problemet trängsel löst. 400 000 färre förare kommer att spara en massa filer.

Alkohol är orsaken till våld under helgen

Siffran 400 000 är antalet alkoholmissbrukare. Siffrorna kommer från platsen för Trimbos institutet. Denna organisation använder ordet alkoholister, men inte kalla det alkoholmissbrukare eller alkohol anhöriga. Antalet alkoholproblem till sju drinkar eller fler drinkar per dag är 10,3% av befolkningen mellan 16 och 69 år. Hur mycket är att i nominella termer, är svårt att beräkna eftersom det finns inget att berätta hur många människor hamnar i denna kategori. Det är säkert mer än en miljon nederländska. Detta läggs till de 400 000 alkoholister ger en uppfattning om hur allvarligt problemet är. Storleken av problemet gör lösningen svår. Det berodde delvis på att den alkoholproblem accepteras. Inte bara i trafiken orsakar alkoholproblem. "Majoriteten av våldet på gatorna och på helger är alkohol i spelet." Sade polisen talesman Jos Tonino på webbplatsen för polisen. Orsaken till våldet accepteras men inte konsekvenserna. Polisen genomför de lagar som gör politikerna. Eftersom alkoholkonsumtionen inte är förbjuden och regleras endast för en liten del, polisen har varje helg händerna fulla med berusade gärningsmän.

1, 3 eller 7 drinkar per dag

Människor som dricker alkohol är fortfarande i sin utveckling. Deras sinne är dystra. Hjärnceller nedbrytes snabbt. Alkohol är skadligt för kropp och själ. Det finns studier som tyder på att en till tre drinkar per dag är friska. Det är stort nonsens. Dessa undersökningar är alltid finansieras av alkoholindustrin. Denna sektor har dragit nytta av att alkoholism är i Nederländerna, eftersom omsättningen är högre. En gång grenen sponsrar en studie som drar slutsatsen att ett glas om dagen är frisk, en annan gång bevisa tre glass. Genom att konsumera tre glas alkohol per dag, är chansen att du vill ha mer och mer eftersom du inte märker uppfriskande effekt efter ett tag. Vem sju glas alkohol per dag är en alkoholhaltig dryck. Det finns, naturligtvis, varierande grad av alkoholism.

Dryck Olyckor

Under påverkan av alkohol hända mer mindre och större olyckor. Medan skidåkning alkoholens är det dummaste man kan göra. Om någon annan för dig att åka skidor sedan som kan ha lika allvarliga konsekvenser som en bil eller cykel olycka. Det dagliga arbetet i hushållet körning är också farligt. Det sägs att de flesta olyckor inträffar i hemmet. Frågan är hur detta kommer att undersökas. Kanske olyckorna inträffar hemma eller under påverkan av alkohol. De flesta människor dricker sitt öl eller vin hemma. Därför, de flesta olyckor inträffar hemma?

Wikipedia

På holländska Wikipedia, den webbplats som vem som helst kan skriva med, är att alkohol ses av vissa som en drog. Det är en felaktig uttalande. Alkohol är en drog. Det är inte allmänt ses som ett läkemedel. Det är något annat. I andra länder behandlas mindre hycklande och alkohol som en hård läkemedel. I Tyskland och USA är accepterat att alkohol är en drog. Alkohol hör hemma i raden LSD, amfetamin, ecstasy, hastighet, Ephedra, Shrooms, 2-CB, MDMA, kokain och heroin. Skillnaden mellan alkohol och andra hårda droger är att alkohol anses av majoriteten av befolkningen som ett socialt accepterat fenomen. De halv miljon alkohol tolereras i Nederländerna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha