Alfalfa


Alfalfa är ett namn används i stor utsträckning och väl kända men få veta exakt vad det är bortsett från det faktum att det är en växt.
Och "hemma i Asien och anses vara en av de första örter som är kända för mänskligheten: den gamla, i själva verket ansåg avgörande för deras vardag, använde den för egen konsumtion, men också för djurfoder och bättre att gödsla deras jordbruksmark på grund av sitt rika utbud av vitaminer och mineraler.

Alfalfa är naturligtvis mycket rik på vitamin A, D, E, K och B-gruppen; också att det innehåller betydande mängder biotin, kalcium, folsyra, järn, magnesium och kalium.
Detta beror på dess stora rotsystem som kan nå 60 meter djupt i marken och som gör det möjligt att absorbera en större mängd av vitaminer och mineralämnen än någon annan växt.
Allt detta har gjort det möjligt alfalfa att erhålla titeln "drottning av mat."

Dess fördelar för hälsosam nivå är otroligt: ​​regelbunden konsumtion av alfalfa är stor för att eliminera toxiner, Det är indicerat för vätskedrivande ändamål och sedan för att motverka vätskeretention eller urinvägsinfektioner; dess otroliga mängder av vitaminer och mineraler gör det effektivt att balansera värdena av kolesterol och att avgifta och rena blodet; det kan också sänka blodtrycket och upprätthålla hormonbalans.

Hans anmärkningsvärda läkande effekter uttrycks även mot dålig andedräkt, ledvärk, hudåkommor av balans och minskningen i immunsystemets funktion; dess regelbunden användning är också ett bra alternativ till läkemedel för att behandla huvudvärk och migrän.

Införliva alfalfa i den dagliga är definitivt det bästa sättet att dra full nytta av alla dess underbara egenskaper.
Ett bra sätt är att dricka te varje dag, men eftersom smaken är lite "" fadd "kan lätt framställas med en annan mest smaksatt.
Det kan också tas genom kapslar redo; är mycket praktiskt och bekvämt för dagligt bruk och även användning av torkad lusern är bättre än färsk.
Slutligen, är ett annat bra sätt rekrytering för att uttrycka det i sallader, soppor, grytor och andra maträtt du vill förbereda eftersom smaken så "fina alfalfa ändrar inte smaken av huvudrätten.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha