Aldrig kommer med matvanorna hos smala människor

Många av oss har lust att gå ner i vikt äntligen nu, och alltid förbli i vikt. I stället för att ständigt låsning på den sista kost som är på modet, är det smartare att kasta en annan strategi: att helt enkelt se trick från dem som alltid är smal och passform sätt. Vilken kost och livsstil de har? Resultatet av livsmedel och slanka bland oss ​​är att du permanent smalare, kommer du att vara och du kommer att vara bra för att passa större. Läs vidare för att avslöja hemligheter din slanka medmänniska!

Innehåll

  • De äter varje dag ungefär samma
  • De hoppa över frukosten inte
  • De dricker tillräckligt med vatten
  • De äter mindre portioner oftare per dag
  • De äter främst obearbetade livsmedel
  • De har kunskap om de olika livsmedel
  • De vet inte ?? förbjudna ?? Matar
  • De har ingen standard mat med mycket fett och socker i huset
  • De "stänger köket" efter middagen
  • De är påhittiga och kräsen när du äter ute

De äter varje dag ungefär samma

De flesta slim och passa människor äter varje dag ungefär samma frukost, lunch och middag. Även deras val av snacks och drycker varierar lite från dag till dag. Men detta betyder inte att de är exakt samma mat vid varje måltid. Nej, de gör sin frukost, lunch och middag tillsammans ett antal saker som de gillar. Fördelen med varje dag runt samma mat är att det är lättare att hålla din dagliga kaloriintag konstant.

De hoppa över frukosten inte

Slim människor äter frukost, period. Det kan mycket väl antas vara känt att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen. Om du vill ha frukost, undvika du överätande senare på dagen, eller att du sätter på skräpmat.

De dricker tillräckligt med vatten

Drick kranvatten saft eller iste). Tillräckligt med vatten är cirka sex glas om dagen; Om du behöver denna sport finns det många fler. Tillräckligt med vatten är en förutsättning för en väl fungerande alla kroppens funktioner.
Förutom vatten är osötat te eller kaffe bra val.

De äter mindre portioner oftare per dag

Om du tillbringar mer än 3 timmar äter ökar nämligen nivån av stresshormonet kortisol, som kroppen tar emot en signal att lagra fett i buken. Om du ofta äter mindre portioner, kan din kropp lättare hålla kortisol låg, med den glädjande resultat som du lagrar mindre fett i magen.
En annan fördel med att äta oftare är att du kommer att bli mindre benägna att äta för mycket. Du har därför bättre förutsättningar att parera alla sorters gödning godsaker.

De äter främst obearbetade livsmedel

Du gör bra om mestadels obearbetade livsmedel som frukt, grönsaker och äta fullkornsprodukter. Passa människor äter också ha en bakelse eller en läcker chokladkaka; minst 80% av tiden som de äter, dock obehandlade livsmedel.
Vidare är det viktigt att välja mat med en låg densitet. Näringsämnen låg densitet tar mycket plats i magen i, och de är höga i fiber som gör att du hunger stillad bättre när du får färre kalorier inuti. Som exempel kan nämnas: gurka, spenat, sallad, paprika, broccoli, blomkål, svamp, persikor, kiwi ?? s, melon, bär, skinn kyckling, tonfisk, torsk, tunga, räkor, hummer, ägg, yoghurt utan socker etc.
Nätaggregat med hög densitet har motsatta egenskaper. Maten tar liten plats i magen, medan den knappast innehåller fiber och högt i kalorier. Du är hungrig igen förr och även få fler kalorier. Som exempel kan nämnas skräpmat, socker, sylt, grädde, majonnäs, smör, godis, glass, läsk, chips, munkar, chips, kakor, kakor, croissanter etc.
Äta mestadels livsmedel med låg densitet är det enklaste sättet att kontrollera din vikt utan att vara hungrig eller om du känner att du förnekar någonting.
Det bör göras en liten sida notera: Även om vissa livsmedel såsom bananer, avokado ?? s, ägg, kött och olivolja innehåller många kalorier du inte ta bort dem från menyn eftersom de innehåller värdefulla näringsämnen.

De har kunskap om de olika livsmedel

Fit människor vet oftast hur många kalorier, protein, kolhydrater och fetter innehåller olika näringsämnen. Det är inte nödvändigt att vara en halv-dietist; Det är viktigt för dig om dina kunskaper om mat du äter innehåller några skatter som du kan göra bättre val.
Du måste också veta hur stor en portion handlar om. Storleken på en servering kan hittas på etiketten, plus att du kan också använda ?? s webbplats eller app på din smartphone.

De vet inte ?? förbjudna ?? Matar

Ovan har du läst som passar människor varje dag runt samma mat. Ändå har de inga förbjudna livsmedel. Om de har något drag i, tar de en liten mängd därav. Om du gör vissa livsmedel tabu, kommer frestelsen att bli ännu större. "Sin" så ibland tveka, och njuta av det.

De har ingen standard mat med mycket fett och socker i huset

Nedskärningar har ingen makt som kakor, chips, choklad, glass eller saft hemma. De vet att "vad du inte har, kan du inte äta."

De "stänger köket" efter middagen

De äter inte klockan tio på kvällen ett mellanmål eller efterrätt. De brukar gå att sova med en tom mage; Detta är inte samma sak som hungriga. Om du går att sova med en tom mage är utvilad och har aptit för frukost. För att säkerställa att din kropp bränner mer fett, är det lämpligt att gå till sängs tidigare utan någon mat i magen är att brytas ned. Istället för kroppen att smälta maten, vilket gör för en orolig sömn, kan din kropp fokusera på andra mer användbara saker såsom reparation av kroppens celler.

De är påhittiga och kräsen när du äter ute

Oavsett om de äter på McDonald ?? s eller femstjärnig restaurang, den tunna alltid hitta hälsosammare alternativ för de rätter som finns på menyn. Kom ihåg: du behöver inte förbli smal och frisk genom vad restaurangen har på menyn, men också gör de val du själv mat.
Smala människor tar inte stekt kött, fågel eller fisk; de väljer för grillad, kokt, wokad eller förlorade varianter. De frågar servitören också gärna be kocken som skall användas vid framställning av deras mat mindre smör eller servera sig förbandet eller sås.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha