Aktiva Seniorer stanna mobil längre

Aktiva pensionärer har en fördel gentemot äldre människor som tar sin lätthet. När människor når pensionsåldern blir de ofta av en arbetslös den häromdagen. Till en början känns det som semester, men med tiden många människor i påsar, stå senare, titta mer på tv, gör allt långsamt, men är det verkligen hälsosamt?

Aktiva pensionärer fortfarande smidigare

Aktiva Seniorer är ofta äldre människor med många intressen. Äldre personer som aktivt deltar i samhället och inte läggas åt sidan. Vem blir pensionerad och inte längre behöva gå varje dag för att arbeta, skulle göra klokt i att tänka i förväg hur alla dagar kan slutföras senare. För dem med ett par hobby ?? är oftast inte ett problem. Lätt tid att få sin fulla frågar sig över tid även undrar där hon tidigare tog från tid att gå till jobbet. Det är naturligtvis fördelaktigt. Dessa människor hålla sig aktiva och mobil och kommer att vara mindre benägna att bli sjuka än människor som sitter bakom pelargoner eller hela dagar tittar på TV.

Muskler och leder hålla aktiv

Men efter en tid i de flesta människor, muskler och leder något mindre flexibla. Det är bra att notera eftersom många människor över sextio har ?? morgnar när man reser sig upp redan ?? ?? startproblem. Alla skarvar har blivit ens har börjat. Smörjmedlet ?? ?? mellan brosket i lederna måste först vara smidig och smörja brosket så att hans arbete som en stötdämpare kan göra det igen.

Brosket och smörjmedel mellan dem

Men många äldre människor har gemensamma problem på grund av slitage på grund av tidigare möda, genom artros eller också genom att vara överviktiga. Om smörjmedlet är borta, brosk skaver mot varandra och sakta slits ner, skjut benen i det gemensamma oskyddade över varandra, vilket kan göra en hel del smärta. Patienten försöker undvika smärta, genom att flytta mindre, men att de är inte bara lederna utan också musklerna runt det styvare. En sak leder till en annan och cirkelrörelse hos patienten blir mindre. Han / hon är mindre promenader, cykling eller simning, gör färre ärenden och lämna det för att hjälpa eller familjemedlemmar. Kontakten med människor minskar med en allt mindre cirkel och flytta på det sättet någon kan också ensam.

Motion är särskilt för äldre människor som är nödvändiga

Inte bara för personer med gemensamma förslag är en nödvändighet. Måste fortsätta att flytta människor med artros. Orsaken till artros är fortfarande inte helt klarlagda, men det är känt att personer med reumatoid artrit ofta hindrar små ledinflammation, orsakar brosk bleknar. Skarven är i en sådan en inflammatorisk röd och varm, varefter deformationen ökas igen. Speciellt på spetsarna i lederna på fingrarna är alltför ofta se konsekvenserna.

Inte Överföra

Vem smärta under rörelse ska dock inte sitta tyst på. Även med artros, är det klokt att hålla sig i rörelse. Dessutom får du dock inte överdriva det. Tunga lyft, vridning, etc., är inte klokt, men regelbundet en del trädgårdsarbete, simning, cykling, promenader eller på annat sätt i rörelse är bra. Minst en halv timme om dagen övning är ett bra sätt att hålla mobilen. Langer är uppenbarligen bättre, men inte om du blir skadad där. För övrigt faller smärtan ofta när du är på resande fot.

Glukosamin

Det betyder "glukosamin" kan ofta hjälpa till att göra smärtan uthärdlig. Glukosamin är i tablettform, men även i flytande form på apotek och apotek. Du kan sedan använda det dagligen även efter bara några veckor av smärtlindring varumärken. Detta kan bidra till att bättre hålla sig i rörelse.

Hitta balansen mellan vila och motion

Vissa äldre människor har absolut inga värkande leder och kan gå, cykla, simma och gå som de är tjugo. Det är något som alla skulle vilja, men inte alla är att lyckan garanteras. Men vem är på väg ner i handduken, blir mer handikappade över tiden. De som lider av artrit eller smärtsamma stela leder har inte väl för att hitta en bra balans mellan träning och vila. Ingenting rör sig, men med intelligens hålla sig i rörelse.

Dela med dig av din dag i

Även om du inte har och du går i pension, försöker dela dagen med en förnuftig uppdelning mellan viloperioder och aktiva perioder. Schemat behöver inte vara så strikt som när du arbetade, men några regel måste sitta där. På så sätt kan du stanna så länge som möjligt friska och aktiva.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha