Akta dig för Antivirus 2010

Varning! Antivirus 2010 lanseras på internet. Det är inte ett antivirusprogram som namnet kommer att visa. Det är en mycket motbjudande virus !!

Hur detta virus kommer att vara på datorn?

Du surfa runt på internet och du får ett meddelande om att du har ett virus på din dator. Detta är i 99% av fallen, falskt! Då kan du få ett meddelande om att du kan installera bästa antivirus 2010 för att ta bort alla virus från datorn. Gör inte detta eftersom det är ett paket med virus som du installerar på din dator! Om du har antivirusprogram installerat och du kör en genomsökning av datorn kommer han att fråga om du vill ta bort de upptäckta virus. Detta kommer inte att fungera eftersom du måste köpa den fullständiga versionen. Gör inte detta eftersom det är inte riktigt programvara!

Hur kan jag undvika detta problem?

Om du letar efter en bra antivirusprogram ser din bäst runt tillräckligt. Du kan hitta olika webbplatser som virus är bäst. För- och nackdelar. Besök tillförlitliga webbplatser och aldrig ladda ner något som du inte litar på. Klicka på någon popup som du får när du surfar. Acceptera inte e-post från främlingar. Öppna absolut inte en bifogad fil som du inte är säker på vad den bifogade filen innehållet. Använd rätt anti-virus på din dator.

Vad Internet kan jag lita på?

Faktiskt till grovt ingenting. Du borde egentligen anta att varje plats kan innehålla virus. Naturligtvis kan du gå hårt alla webbplatser för virus. Eftersom banan är stort och dynamiskt. Vad du kan göra är att samla in information om vissa webbplatser. AVG antivirus har ett botemedel mot detta. När du installerar den senaste avg kan du använda en plugin för din webbläsare som söker igenom webbsidor. AVG har en enorm databas med väl - och godkända webbplatser. När du använder denna plugin, kommer din webbläsare blockerar dåliga webbplatser. Om du fortfarande surfar på webbplatsen kan du fortfarande stänga säkerhet på din webbplats. En andra färdigheter är att när du googlade. Automatiskt tillsammans sökresultaten kommer att få en grön eller röd afbeeldinkje. Detta visar om det är en "bra" eller "dåliga" webbplats.

Hur tar jag bort detta virus?

När du söker igenom datorn med en "riktig" virus:
  • http://www.bleepingcomputer.com/malware-removal/re
  • http://answers.yahoo.com/question/index?qid=200810

Du kan också ladda ner och använda denna metod smidfraudfix ordet oftast används för denna typ av virus. Det fungerar snabbt och bra. Använd inte program som säger att de tar bort detta program eftersom dessa är förmodligen av samma typ som antivirus. Falsk så med andra ord. Förtroende är svårt på Internet. Så titta runt tillräckligt om du vill behålla din dator intakt.
(0)
(0)
Nästa artikel Student resa

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha