Akne behandling med acetylsalicylsyra mask

Aspirin kan du förutom en smärtstillande medel också använda okej att ta itu med finnar. Aspirin bör du inte ta det, men du kan göra en ansiktsmask. Efter att ha använt denna mask kommer din hud kommer att se bättre och fräschare.

Varför fungerar det?

Den aktiva substansen av aspirin är acetylsalicylsyra. Acetylsalicylsyra går mot inflammation, och mjukar upp övre hornlagret, vilket döda hudceller tas bort. Detta kommer finnar efter behandling med acetylsalicylsyra mask reduceras och din hud kommer att se ljusare och kallare väder.
Acetylsalicylsyra är också vanligt förekommande i medel mot akne, är också ofta alkohol och andra irriterande ämnen i den. Du kan skapa en mask, där du kan bestämma vad du kan eller inte kan lägga.

Hur kan du skapa en aspirin mask?

Ta tre obelagda Alvedon och slipa fint. Detta kan vara en mortel eller genom att aspirin mellan två skedar fina. Tillsätt sedan lite vatten och låt aspirin löses upp helt, så att det blir en pasta.
Aspirin mask kan användas med bara vatten, men då det inte förblir sitta så bra på ditt ansikte. Du kan lägga till honung för att göra det plakkiger. Honung har också en omedelbar lugnande och antibakteriell effekt. Man kan också ta acetylsalicylsyra, t ex jojobaolja och aloe vera oljeblandning.

Hur kan du använda aspirin mask?

Smörj masken på ansiktet och låt det sitta i ca 5 till 15 minuter innan du sköljer ansiktet igen med vatten. Vissa människor låter masken sitta i en halvtimme. Du kan titta på bästa för dig själv vad som är den bästa åtgärden för dig själv. Använda masken inte är mer än 2 gånger per vecka.
Det är klokt att titta för första gången hur din hud reagerar på det. Chanserna är små, men det kan vara så att din hud är känslig för denna mask.

Resultatet

Efter avlägsnande av masken, kommer du att se att din hud är mycket fräschare och ljusare än masken. Dessutom kommer din hud känns mycket mjukare. Finnar är vad blir mindre och du kommer att se när du använder denna mask regelbundet att finnar försvinner och återkommer.

Vänligen notera!

Gör denna mask med enbart acetylsalicylsyra och tror inte att någon annan smärtstillande medel har samma effekt. Detta är i själva verket inte fallet.
När du går in i solen efter att ha använt masken, måste du smörja huden väl med en skyddande kräm. Eftersom det övre lagret av huden är borta, kan det reagera mer känslig för solen. Detsamma gäller om, till exempel klor i simning.
(0)
(0)
Nästa artikel Den fasta ört

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha