Akita hund om loppet

Om du vill köpa en Akita hund, är det viktigt att veta i förväg om rasen. I den här artikeln kommer du att lära dig mer om Akita hund, hans karaktär och där du kan sätta i hunden. Träning med Akita är värt det!

Akita hund köp

Om du vill köpa en Akita, är det viktigt att du vet vilken typ av hund du ta hem. Om du ser en Akita ligger i ett bo som ser ut som en varg som du kan gosa. Som med alla hundar, verkligen har Akita behöver en konsekvent utbildning. Om du går till en Akita ser det verkar han ler och du kommer se att uttrycket är alltid vänliga. Om du väl hantera en Akita är förvisso inte tala naiv, är det en stolt hund, orubbligt och snabb självständigt. Är du konsekvent i föräldraskap, då du kommer att ha en perfekt rumskompis till Akita. En Akita är inte en hund för osäkra människor.

Akita hund historia

Den Akita var tidigare känt som Akita Inu och du kan hitta honom i Japan. Du måste se svansen av en Akita att han tillhör den asiatiska keeshonden. Den Akita du har en stor hund, som är byggd robust. Om du är en vuxen Akita ska köpa, måste han eller hon ha en höjd av 67 centimeter med en avvikelse på upp till tre centimeter högre eller lägre. En Akita tik måste vara 61 centimeter, avvikelsen måste du följa här är tre centimeter högre eller lägre. Du kan ha följande färger på Akita röd / vit brindle och vit. Alla andra färger som du kan stöta på är röd / vitt, vitt eller brindle, du har en Akita med en svart mask så kommer det att avvisas som Akita.

Akita hund, vaksam

Om du gillar ett vakande hund då du vill ha temperament okej Akita är Akita en naturligt försiktiga och orubblig hund. En Akita du hör bara skälla när det är något på gång, kan han också skälla, om han tror att det är något fel. Om du hör skällande sedan gå alltid ser en Akita. Svara på de signaler som ges av din hund. En Akita kan reagera på en parkerad bil med ett larm. En Akita kan också börja skälla när barn i närheten gråter. Har du en valp, se till att alla unga hund vänjer sig olika ljud och dessa ljud inte längre upplevs som främmande.

Akita hund utbilda

Är du en nybörjare kan det vara så att du inte kan höja en Akita, om du inte är väl förberedd, du går och är mycket konsekvent på rätt kurs. En Akita att hålla dig tätt i röret, måste du reagera primära och mycket konsekvent. Du bör om du aldrig överdriva antalet repetitioner för en hund träningspass med en Akita. Har du en skötsam Akita han kommer då att vara trogen och mycket lydig. En Akita kommer aldrig underkasta sig, det enda Akita förväntar sig av dig är respekt. Är du en Akita i utbildning och du ger det sitta kommando och Akita sitter sedan innebär att Akita du förstår och accepterar myndigheten. Kommer ni att upprepa denna övning sju gånger Akita kommer att kasta sin åsna från krubban.

Akita hund pubertet

Innan du vill köpa en Akita bör du veta att det är oklokt att inte ta ledningen längs vägen på Akita efter puberteten. Den Akita bör vara kopplad kontinuerlig säkerhet. Det är inte heller klokt att ge barn en Akita tillsammans för att släppa ut honom. Genom Jachtlust och dominans bör du alltid vara uppmärksamma med en Akita och hålla honom ett steg.

Akita hund informera

Innan du vill köpa en Akita, är det klokt att informera din bra ut i alla tvivlar på att du bättre att inte starta. Om man tittar på Marketplace kommer att se att det finns många akitor till salu, det finns också många kommit till ett härbärge, kunde dessa ägare inte höja en Akita, eftersom de inte visste att du var tvungen att vara så konsekvent. Synd, vara väl förberedd, mycket lidande kan sparas.

Akita hund temperament

Temperament Akita är väldigt avslappnad och oberörd, kan man säga att en Akita är vanligtvis en lugn rumskamrat. Du kommer också naturligtvis med en Akita vittne dagliga galna fem minuter, kommer du att besöka dessa människor entusiastiskt emot. En Akita är också mycket vilda spela boll, men verkligen köra igenom huset, kommer du nästan aldrig ser dem göra. Med en Akita måste du gå ut en hel del, inte bara för att visa upp, men också för att göra honom köra. Om du har en Akita och du kommer att minska rörligheten av denna hunden kontinuerligt, får du en hund hus som kan vara mycket samarbetsvillig. Är din Akita en "otäck" hund att vara? Först måste du gå och se om du får nog av att tillfredsställa sina behov, trots allt, du var den som ville få en hund. Att hålla husdjur ger dig massor av roliga men också ansvar. Detta inser många människor är bara alltför sent.

Akita hund dominans

Om dominans en Akita, kan du skriva en hel del. Om du har insikt i det här loppet kommer att bli mycket lättare att ta itu med det och du kommer inte lätt att hamna i trubbel. En Akita är en dominant hund, men han ser inte på kampen. En Akita är så säker på sig själv att han är mycket tolerant och kommer därför att uppträda som en gentleman. Har du någon kunskap om beteendet hos vargar än du är med det hela lite för när du kommer hem i Akita gör dig själv faktiskt flytta in vilken typ av hund. Om du vet att en dominerande Akita hund då du måste också lära sig att hantera det, tror du att du kan inte göra detta så har du bara inte bör göra det. En Akita kommer också att dominera under en romp. Du ser Akita en tass på axeln om den andra hunden, kommer Akita sedan gå skanna hunden och gå hänga ut på toppen. Om du går med en Akita're promenader och du promenera längs små gläfsande hundar kommer Akita helt ignorera hundarna, verkar det som om Akita eller öronproppar. En Akita kommer att finna denna typ av hundar alldeles för små och därför betalar ingen uppmärksamhet åt detta. Även ljudet som producerar dessa små hundar är inte en Akita.

Akita tåg

Om du har en Akita, då utbildning är av stor betydelse. Poängen är att hunden lyssnar väl, detta kan åstadkommas genom att spela mycket med honom och att arbeta och att belöna honom för gott uppförande. Du behöver Akita eller behålla strikt kontroll och så verkligen ta ansvar. Chefen måste verkligen vara någon som är mycket konsekvent. Om du är en erfaren hundägare blir inga problem. Umgänge är i alla hundar, men också vid Akita av stor betydelse. Om du vill att din Akita kan tillsammans med andra hundar, katter, andra djur och barn, då måste du lära honom från tidig ålder. Ge hunden tid att vänja sig vid det. Hunden kommer att göra reserverad mot främlingar.

Akita valpar

Om du vill att du kan ta på, i det här huset av en Akita valp. Det är lämpligt att förbereda dig för ankomsten av valpen, men också läsa en hel del om rasen. Detta låter dig komma bakom karaktären av hunden och du vet också vad du ska göra. Om du är en upptagen familj och du knappt har tid, då en Akita valp inte rekommenderas. En valp kräver en hel del uppmärksamhet, speciellt i början du mycket med honom eller henne upptagen tåg, umgås och se till att det är en fin hund. Det kan verkligen vara din kompis. De är verkliga jakthundar. Han kommer inte bara vara en annan lekkamrat. Du kommer att behöva spendera en hel del tid och uppmärksamhet åt hunden till ett band med den bygga. Och kom ihåg alltid att Akita är ett mycket stort behov av en konsekvent chef. Om du se till att du är en bra chef för Akita, då du kommer att belönas och du får en stor hund som respekterar dig.
 En valp är kul, men kostar tid och pengar. Fråga dig om du vill ha en manlig eller kvinnlig, förklara fördelarna och nackdelarna samexistera. Var ska du träna med hunden? Vad är ditt mål med hunden? Där kan du sedan konfigurera eller redan gör nödvändiga förberedelser för att se till att din hund redan från början kan fånga honom och en positiv upplevelse på göra i denna komplicerade värld låter. Vad kan han göra, vad man inte? Ge honom massor av positiv uppmärksamhet och rörelse! Det kan vara en mycket fin hund, men om du är konsekvent med respekt för din chef stolt Akita.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha