Afrodisiac i mat och dryck

Ett afrodisiakum är ett medel som främjar samlag. Sedan urminnes tider, folk är intresserade. Kärlek drycker, salvor och speciella rätter förbättra den sexuella upplevelsen. Ett afrodisiakum kärlek stimulerar organ och garanterar bra blodflöde. För en bra afrodisiakum du inte behöver smarta Affär; en promenad till mataffären eller stormarknad erbjuder många möjligheter.
Solrosfrön innehåller zink, vilket är bra för produktionen av spermazotoïden.

Innehållsförteckning

 • Afrodisiac växa runt om i världen
 • Vilken mat fungerar som ett afrodisiakum?
 • Ludiek äta
 • Kärlek Drycker
 • Anis Mjölk
 • Mjölk med äggula
 • Choklad Variationer
 • Örtte
 • En måltid som ett afrodisiakum
 • Frukt som ett afrodisiakum
 • Vegetabiliska Snacks som afrodisiakum
 • Anti afrodisiakum
 • Ingen alkohol

Afrodisiac växa runt om i världen

Ett afrodisiakum behöver inte vara exotisk mat; De gamla grekerna såg lök som ett afrodisiakum. En måltid med massor av lök eller lök varje dag av måltiden gör för ett hälsosamt sexliv. Det finns många örter och grönsaker som fungerar som afrodisiaka. Om du vet detta då du känner igen som ett afrodisiakum recept som fungerar på olika kök. I Thailand, t ex curryrätter med hjälp av hot peppers, kokosmjölk, ingefära, vitlök och koriander. Vilka är alla ingredienser som fungerar som afrodisiaka.
Chili afrodisiakum

Vilken mat fungerar som ett afrodisiakum?

Från signaturen doktrinen anger att formen på vegetabiliska säger något om dess funktion. Mat som har en falliska form ofta fungerar som ett afrodisiakum. Morötter, purjolök, sparris, vanilj och röd paprika är alla långsträckta och främja en önskan att älska. De är hälsosamma livsmedel för hela kroppen, inklusive könsorganen. Vitamin E och zink är en hel del sparris, och det gör könsorganen friska fungerande. Zink kallas sexmineraal för mannen. Bara alla typer av livsmedel som ägg fungera som ett afrodisiakum. Du kan göra en måltid baserad på grönsaker, kryddor och nötter är hälsosamt för kroppen och i allmänhet, och kan därför ge fysiskt stöd till erotiska känslor.

Ludiek äta

Traditionellt finns det alla typer av kött och fiskprodukter som kallas afrodisiaka såsom grodlår och ostron. De är roliga livsmedel. Du kan bo närmare hem för att äta afrodisiakum. Den traditionella holländska köket lämpar sig för en afrodisiacale måltid. En sallad eller grönsakssoppa för alla mycket väl kan tillverkas och ingredienserna är i varje livsmedelsbutik eller stormarknad.
Afrodisiac i grönsaker:
Afrodisiac i frukt:
Afrodisiac i nötter och frön:
Afrodisiakum örter i:

Kärlek Drycker

Ett recept för en kärleksdryck på vintern är varm mjölk med socker, lakrits och fänkål. Du laga mjölk på låg värme med örter. Så småningom kan du laga örter med vatten så att du får en brygd. Detta vatten kan du blanda med mjölk. Om du inte gillar mjölk innebär att du kan använda detta vatten för att dricka te.

Anis Mjölk

Varm mjölk med anis är en dryck med afrodisiakum egenskaper. Mjölk med anis är en bekant vinter drink. Du kan också läggdags dricka, eller säga innan du kryper ner i sängen tillsammans. Det finns speciella anis block till salu för att göra ditt liv enklare. Du kan också färska anis stämpling med hjälp av en mortel och laga mat med mjölk.

Mjölk med äggula

När du har mer tid att stå i köket kan du prova denna gammaldags kärleksdryck. Varm mjölk med slagen äggula, smör, morot sockerrör, sesamfrön, jasmin. Roten till sockerrör är närvarande med alla sorters exotiska butiker. Sesamfrön kan vara första bultande med en mortel, då har du inga frön i mjölken.
Mandel är ett afrodisiakum
Morötter är afrodisiaka
Kanel är afrodisiakum

Choklad Variationer

Varm mjölk eller vatten med kakao, kanel, vanilj och muskot chokladmjölk är en härlig variation. Det är en bra idé på vintern för att göra varm choklad själv och några gör extra kryddor som kanel och vanilj igenom. Det ger en god smak variation. Den fungerar också som ett afrodisiakum.

Örtte

En dryck som du honung, kanel och muskot behandlas kan göra din kväll annorlunda. Du kan göra te av dessa ingredienser genom att blanda dem i en svart te. Förr i tiden, honung med peppar smort också på fötterna som ett afrodisiakum. Fötterna är ändarna av nerv meridianer. Dessa meridianer är i kontakt med organ. Tanken bakom detta är att dina könsorgan stimuleras genom huset och nerverna.

En måltid som ett afrodisiakum

När du har en älskad och du vill besöka honom afrodisiakum voorschotelen du kan laga mat som baseras på grönsaker och örter som fungerar som ett afrodisiakum. En grönsak lämpar sig perfekt för att blanda massor av grönsaker och örter. Se till att du inte räkna kryddor laga mat men i sista minuten det när soppan är bara ur elden; då effekten är den starkaste.
Ägg som ett afrodisiakum

Frukt som ett afrodisiakum

Ett fat med hallon, jordgubbar, päron och svarta vinbär är inte bara stimulerande men kan också vara en början av ett spel. Du kan uppväcka någon genom att plocka en jordgubbe och uppförande. Detta kan vara en skämt början av en erotisk äventyr. Genomförandet av någon med frukt är känd som en isbrytare för att hitta kärleken. Det kan ändra en konversation på soffan i en älskog. Förutom dessa ovan nämnda fördelar, kan du också lägga ner en skål med druvor.

Vegetabiliska Snacks som afrodisiakum

Om du inte är en hel måltid gör dig till en skål med tilltugg voorschotelen. Ofta fungerar ännu bättre eftersom rå genom kokning näringsämnen försvinner. Till exempel skapa en platta med färska grönsaker snacks såsom rädisor, selleri, sparris, morot, tomat och paprika. Ett annat sätt är att tjäna upp en skål med blandade nötter där hasselnötter, mandel, russin och pinjenötter i det.

Anti afrodisiakum

Det finns anti-afrodisiakum föda. Om du vill förföra någon, kan du undvika detta. Det är också möjligt att något bromsa sina önskningar med detta livsmedel. Anti-afrodisiakum: sallad, alla typer av kål, rovor och baljväxter.

Ingen alkohol

Alkohol som fastställer standarder ganska blyga människor att våga föreslå att uppleva en kärlek äventyr. Det kan dock ge besvikelse som sexuella problem av mannen avsevärt minska alkoholkonsumtionen. Man är inte kontrolleras att älska med alkohol som löper ut älskog betydligt tidigare. Alkohol gör att du svettas mer som inte är en trevlig upplevelse under långvarig kram. Ett litet glas vin leder du njuta av alkohol, mer än kärlek.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha