Affärs samarbete kräver ett bra nätverk

Många företagare vill inte vara för stor och inte vill ta på arbetstagarna, på grund av deras höga kostnader och den börda som det innebär. Men när deras små företag går bra och de har för mycket arbete eller beläggningsarbeten att de inte kan göra själv, är det dags att se sig om efter andra möjligheter. Stagnation betyder regression, trots allt, och även en entreprenör måste alltid blicka framåt. Och bygga sina karriärer.

Den dröm till verklighet

Många blivande företagare drömmer om att göra sin verksamhet över tiden växa till ett företag med många anställda, där många försäljningen, mycket är intjänade och alla är nöjda med den dagliga verksamheten. Den drömmen är dock inte alltid sant. Engagera anställda kan köra bra, men det finns också risk ?? si sig. Först måste lönen för den anställde ytterligare fördubblas med kostnaden för försäkring och social trygghet, så en enda arbetare kan fördubbla kostnaden för vad arbetstagaren faktiskt se lön. Om den anställde är också kroniskt sjuka, är det ännu dyrare, eftersom du kommer att behöva två löner för att arbeta för dig själv eller ens anlita någon annan att få jobbet gjort.

Andra möjligheter till expansion

En oberoende företagare som dock inte kommer att acceptera arbetarna själva låt inte denna gräns. Det finns andra sätt att utöka din verksamhet och kunna ta större order. Det kräver ett bra nätverk och goda kontakter med ett antal andra oberoende företag som kompletterar din egen verksamhet med deras fall. Det numera göra en hel del företagare och mest nytta av den.

Exempel på företag kontakterna i en entreprenör

Detta gör att du som entreprenör till exempel bygga kontakter med en schaktmaskiner verksamhet, till exempel, kan en källare gräva, en murare för murverk, en snickare, en installatör för installation av bastuaggregat, en rörmokare för VVS, en snickare för att göra och inställning dörrposter och upphängning av dörrarna, och så vidare.

Exempel på kontaktalternativ för en trädgårdsmästare

Till exempel kan en trädgårdsmästare bygga goda kontakter med en vägarbetare som ansöker uppfarter och uteplatser och leverantörer av träd och växter, stenar, trädgårdstillbehör, trädgårdsmöbler, trädgårds insättningar och lusthus. Det är alltid trevligt när du arbetar någon annan kan leverera, och det du erbjuder via din egen kundrabatt, medan du själv har vad den förtjänar och din affärskontakt igen kan bidra till att arbeta. På så sätt kommer att stärka nätverket omedelbart, eftersom din affärskontakt man har sitt eget affärsnätverk och därmed här eller någonsin tappat ditt namn där. Där, vid en viss tidpunkt kan också vara resultatet av ett kommando igen.

Endast personal med goda affärsrelationer

Som precis börjat som en självständig företagare, ofta inte har mycket erfarenhet på det sätt som andra egenföretagare handskas med sin egen verksamhet och deras kunder. Här och där kommer ibland misslyckas samarbetet, såsom affärskontakt dök inte upp på avtalad tid, när de utför de uppgifter dricker alkohol, leverera fuskverk eller inte följer den etablerade kontraktet. Något sådant är alltid mycket obehagligt, men du kommer också att lära igen därifrån. Du kommer att vara en nästa gång för mer försiktig och du bättre skydd mot sådana metoder.

Gör goda affärsarrangemang

Var mycket tydlig vid tillsättningen med dina affärskontakter. Ge en bra, logisk följd av de olika verksamheterna och lämna arbetet kommer också att förstärka varandra. Det är trevligt för din egen bild i bilden av de yrkesverksamma du hyrt och för kunden, vilket kommer att ge god publicitet om han är nöjd med ditt arbete. Håll ett öga på allt själv, så att du svarar direkt när någon inte dyker upp på avtalad tid eller om en leverantör är sent att leverera nödvändiga delar. Med tiden har du en massa människor runt omkring dig, kan du räkna med och att du vet vem levererar kvalitetsarbete.

Var försiktig med konkurrenter

Bygga upp goda relationer med företag som kompletterar dina egna tjänster och medför inga konkurrenter bland dem. Även relationen med en kollega konkurrent så bra, riskerar du att han afsnoept dina kunder om du ska samarbeta i ett projekt med honom. Kontakten med konkurrenter, måste du också inte skygga igen, eftersom det under informella ?? ?? Parlamentet uppmanar kontaktdagar eller nyårs mottagningar, kan du göra det här och det något intressant att ta reda på, men därvid alltid komma ihåg att din konkurrent hans inkomst från samma källa som du engagera dig. Särskilt under dåliga tider, att vissa företagare ofta av en omväg få sina uppdrag, så du måste kolla upp det.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha