Adoptera ett barn, varför?

Människor som väljer adoption, skulle ganska like a baby. Så de har en stor önskan att få barn och är säker på att de vill adoptera ett barn. De flesta par tycker om adoption efter sig själva om de inte kan få barn.

Barnlösa

Över åttio procent av adoptivföräldrarna är barnlös. En liten del av adoptivföräldrarna är cirka tio procent sekundär barnlös. Dessa människor har redan sina egna biologiska barn, men en efterföljande graviditet var inte är möjligt eller motiverat. Dessutom, tio procent av adoptivföräldrarna för flera biologiska egna barn. Så de vill adoptera ett barn från utlandet för idealistiska skäl, såsom levnadsvillkoren för barn och trångboddhet.

Färre alternativ

Människor som redan har två eller flera biologiska barn, har ofta sämre möjligheter att anta. Detta har mer att göra med villkoren i ett antal länder där adopterade barn kommer ifrån. Vissa länder satt som villkor att ett gift par och vara barnlös eller ett barn kan ha.

God fysisk och psykisk vård

Möjligheten för antagande har många fler barn chansen att en god psykisk och fysisk vård. Här varje barn, enligt ?? internationella deklaration om Barnets rättigheter ?? rätt. Dessutom har varje barn rätt till minimimaterialet hand, föräldrar och en kärleksfull och varm miljö att växa upp i. Tyvärr finns det många barn som har förlorat det. De har ingen chans att en bra framtid. De har inte möjlighet till en god utbildning och betalt arbete. Dessa barn tillbringar sin ungdom ofta i ett hem eller ens på gatan. Det enda alternativet för dem är adoption utomlands. Till ett land med goda sociala tjänster och en mer stabil, god ekonomi, till exempel Nederländerna. Här har de chansen att en bra framtid och att växa upp i en kärleksfull och varm familj.

Bra framtid

Utländska adoptivbarn kommer från länder där för dem så inga möjligheter till en bra framtid. Så de kan inte växa upp normalt med sin familj. Det finns många olika skäl till varför en förälder eller föräldrar att ge upp sitt barn för adoption. Dessa kan vara ekonomiska eller politiska faktorer, men också oönskade graviditeter. Majoriteten av adoptivbarn i vårt land, som kommer från länder som Brasilien, Nigeria, Colombia, Haiti, Etiopien, Sydafrika, Filippinerna, Kina, Indien och USA Åldern på dessa barn varierar från 0 till 6 år. Vissa barn är ensamma, men det är också allt så att barnen antas tillsammans med sin bror eller syster med samma adoptivföräldrar. Fler och fler barn håller på att antas av ett medicinskt problem eller en risk.

Bra tänkt

Innan ett par bestämmer sig för att adoptera ett barn, bör de vara mycket väl tänkt på. Du kan beslut, efter antagandet, som inte återförs. Så du behöver som adoptivföräldrar riktigt vet om du är redo att adoptera ett barn och hur du ser framför dig.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Varför adoptera ett barn från ett annat land? Det finns så många plågsamma fall av barn som övervakas av förmynderskap styrelsen och barn är föräldralösa i vårt land! Det är för absurt ord inte bara barn i sina egna länder för att absorbera och som adoptivföräldrar att få barn. Jag har barn själv och om jag kunde skulle jag inte få det så länge som möjligt i sitt eget land som en baby. Vår kultur är hemlagad dem snarare än en kinesisk eller afrikanska. Därför tycker jag att det skandalöst att en Natasja Froger väder och bara alltför upptagen med sin nya program, som vanligt, utländska barn!

Kära Megan, tack för att dela din mening.Ik personligen anser att varje barn har rätt till en ljus framtid och en lycklig barndom i en kärleksfull familj. Om jag var i stånd att anta ett barn, då skulle det inte någon roll för mig vad är färg, oavsett om det är en pojke eller en flicka, vare sig nederländska eller utländska. Vad ska roll för mig är att barnet behöver ett varmt hem som jag sedan kunde erbjuda. Mer än så inte skulle faktiskt behöva zijn.Je har många barn är helt rätt i att i Nederländerna som behöver ett varmt hem. Det skulle också vara trevligt om det någonsin för mycket uppmärksamhet bör ägnas åt. Tyvärr har vi så lite som vanliga medborgare om vertellen.Groetjes, Marensa

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha