Acer: produkter och priser

Acer är en av världens största tillverkare av bärbara datorer, smarta telefoner, projektorer, datorer ?? s och monitorer för både hemmabruk och företag präglar sina produkter och tjänster med hög kvalitet, mer än trettio års erfarenhet inom IT-världen, användning av den senaste tekniken, hög slitstyrka, enkelt och kundorienterad service. Dessutom är Acer en av de fem största företagen i världen som säljer märkes PC ?? s. Här kan du läsa allt om Acer.

Vision, mission och mål

Vision
Visionen om Acer syftar till att överbrygga klyftan mellan teknik och användaren så liten som möjligt. På grund av ett mycket brett utbud av produkter att erbjuda till ett pris där den genomsnittliga individen för stödberättigande Acer försöker uppnå detta.
Mission
På företaget Acer arbetar ständigt med att undanröja barriärerna mellan människor och teknik, är detta inneburit dat`getracht användning av teknik för alla att göra det så enkelt som möjligt. Acer har sin officiella verksamhetsmål inte sätta på nätet, men slogan är bekant för alla.
Mål
Med parollen ?? Starkare människor, är Acer Empowering Technology ständigt sträva efter att förbättra tillgången till teknik för konsumenterna. Förutom att kunna snabbt och smidigt att arbeta med de produkter som erbjuds av Acer måste också av alla full nytta av, kan göras. Detta i kombination med ett lågt pris ser till att Acer fortsätter att behålla sin ställning på marknaden.

Unika försäljningsargument

Strävan efter användarvänlighet och önskan att ha optimal prestanda hos Acer produkter ledde ledde att Acer har redan produkter som är utrustade med olika egendesignade kärnteknologier för att på detta sätt bemöta de önskemål sina konsumenter. Denna avancerade och mycket innovativ mjukvara och hårdvara, hur lätt Acers produkter bättre. Som ett resultat, är intresset för användningen av Acer-produkter och förvärvet av detta i hög grad ökat.

Beröm

Acer persondatorer finns i nästan alla datorer i världen. Priserna på dessa datorer ?? S också skilja sig inte alltför ofta efter plats. Den strategi som Acer använder för att sälja sina produkter kallas utarmning prisstrategi. Ta exemplet med en Acer laptop såldes för 399 euro. När denna laptop bara i butikerna och det köps, priset för detta är höga av en konsument. Om den personen till exempel sex månader senare, denna laptop skulle köpa priset skulle ha sjunkit avsevärt. Så om du till exempel en ny Acer laptop på marknaden Acer presenterar denna laptop med ett ganska högt pris, då priset successivt upphöra med tiden ner, så det här är effekten av afroomstrategie.
Strategi
Acer, ett snabbväxande företag som idag rankas bland de fem största leverantörerna av persondatorer har till stor del kundorienterat förhållningssätt till sin varumärkesstrategi. Förutom att ge produkter som erbjuder hög kvalitet och hög kvantitet gör Acer extra funktioner för sina konsumenter. Detta hänför sig till utveckling av proprietär programvara, dess genomförande i sina produkter gjorda med bildligt extra garanti som detta medför. Genom att visa att företaget är intresserat av sitt konsument behålla kunder levererar redan.
Varumärkesvärde
Med varje år av existens, har Acer vunnit mer popularitet och status i världen av teknik, har Acer denna höga varumärkets värde uppnås genom att använda flera faktorer. Acer använder en affärsmodell som bygger på 100% indirekt affärsmodell. På företaget Acer, det finns en stor lojalitet till kanalpartners som delade denna verksamhet. Acer lägger förutom hög kvalitet och stor mängd ytterligare värde av tjänsten det ger, och genom att tillhandahålla egenutvecklade programvara som talas bildligt till konsumenterna ses som en ytterligare garanti

Marknadsföring

Marknadsföringsmixen
Acer gör i sin marknadsföring använda främst kombinationen av marknadsföring och produktutveckling, med hjälp av P som utformats för att erbjuda pålitliga produkter för alla personer optimal användning kan, med bra kundservice som är anpassad till både affärs användare och privata användare. Genom att lägga till element såsom egenutvecklade programvara, flexibla garantiprogram och god service är att främja tillämpad P i marknadsmixen av Acer.
Återförsäljare
Som ett internationellt rörelsedrivande bolag, använder Acer flera och långa distributionskanaler, vilket innebär att produkter från Acer först levereras från fabriken Acer exempelvis en import agent, varefter produkterna återigen skicka till en grossist, då produkterna gå till en detaljhandel, och så småningom hamna på konsumenten. Det talas om Acer flera distributionskanaler för produkter inom Acer genom stora butiker som Media Markt, men också genom de mindre företag som Paradigit tillgängliga.
Några av de faktorer som spelade en roll i valet av distributionskanaler är: den erbjudna sortimentet är mycket varierande med Acer, Acer verksamt över hela världen och därför marknadens storlek och antalet kunder har också bidragit till att valet av distributionskanaler och slutligen, distributionskanaler som används av konkurrenterna eftersom de andra fyra topp fem konkurrenter från Acer fungerar även på global nivå i distributionen av deras produkter.
Kundtjänst
Allt i samband med underhåll av Acer förklaras i detalj på hemsidan. Under rubriken Service & Support täcker olika delar av tjänsten. Det första ges till konsumenten är siffrorna et samtalspriser för konsumenterna i Benelux, under följande rubriker standard garantier för olika Acer produkter visas. Genom att klicka på följande avsnitt har konsumenten ges möjlighet att lämna in en begäran reparation av en Acer produkt. Går vidare till den sista koppen är konsumenten ges möjlighet att se reparationsstatus för sin produkt. Mot bakgrund av ovanstående exempel kan man dra slutsatsen att det är okej Customer Acer och här tillräckligt med uppmärksamhet och tid har lagts ner för konsumenten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha