Aboriginer och ursprung religion

Religion börjar med rädsla för det okända. Natur Peoples lever i balans med naturen och är fortfarande nära till sina djur förfäder. Deras tro är skapad av det primala rädslan för det okända, om du inte vet då är du rädd för att storma himlen faller på huvudet. Tron ger ?? svar ?? frågor som: ?? Hur Vem, vad och varför skapelsens ??. Den innehåller också regler i livet att överleva som en grupp. Religion, är mytologi föregångaren till vetenskapen.

Aborigines

Aboriginerna anlände ca 55000 år sedan i Australien. De är förmodligen genom de indonesiska öarna till Australien dragna och vattnen mellan öarna korsade trunk flottar. Eftersom det finns lite förändring i deras livsstil vi få igenom urinvånarna inblick i förhistoria 55.000 år sedan. Under samma period kom Cromagnon mannen, kommer inte vår direkta förfader i Europa och som har varit längre i fråga om kunskap. Några av dessa utvandrare kvar i Nya Guinea, med tanke på de yttre likheterna mellan aboriginer och papuaner.
Aboriginer är ursprungligen nomader, de är jägare och samlare, förenade i stammar. Det finns hundratals stammar. De stam dra tillbaka sitt territorium runt i små grupper, storleken på några familjer. Vid vissa tider på året för att möta ett antal stammar tillsammans på en helig plats vigselrätt bland annat. Aboriginal jakt med spjut smådjur, fisk och skaldjur samlas vid kusten och kvinnor ser för ätbara växter och frukter.

Dreamtimen

Dröm tid handlar om början, när förfäder kom från jorden. Enligt aboriginerna, inte själen dör inte med kroppen, ritualer säkerställa att själen av den avlidne reinkarneras i ett träd, djur eller människa. Dreamtime är era som föregick uppvaknandet av medveten existens som gör människor. I Dream skapande förfäder kom till jorden och när allt skapades, försvann de in i träd, luft, vatten och jord. Dreamtime är också himlen där själar ofödda väntar på att tas i anspråk och där de döda tillbaka.

Barnafödelse

Ett barns födelse är resultatet av ett sinne som går inne i en livmoder. Fadern är ansvarig för att ringa till liv den andan. Varje barn föds är därför inte bara av slipsar blod kopplade med föräldrarna, men också av andliga band med stammen. Stammen är delvis ansvarig för barnets bästa. Varje familj härstammar från gemensamma förfäder. Man tror att alla har två själar, en dödlig och en odödlig. Den odödliga själen är kopplad till hans förfäders anda.

Landskapet

Landskapet utför funktioner i mytologin, är landskapet på grund av bristande skriva en "ovikt bibel" som de lär sig samtidigt kunskap om mark och överlevnadsteknik, förpackade i ritualer, sånger, berättelser och illustreras med slående punkter i landskapet som fungerar som ledstjärna under sina turer. Berättelser är en viktig del av deras existens. Så de lär sina barn hur man överlever i naturen, faror, där mat kan hittas och där vattnet kommer upp till ytan, som äter växter och grottorna var de vill bo. Berättelser om historia och kultur av folket är en överlevnadsguide som ursprungligen varje religion. Landskapet är källan till deras existens och ska läsas som en bibel ?? ??. Aboriginal barn lär låtar att hitta sätt att sätta vatten och matkällor. Dessa låtar hänvisar till ett stort antal kännetecken i landskapet. Sång är sättet att minnas en hel del uppgifter, ofta tillsammans med didgeridoo. En pojke behöver för sitt engagemang för människan ensam göra en farlig resa och testa sina kunskaper. Den erfarenheten han behöver i sitt liv.

Uppvaknandet av människan

Djur förfader till människan blir medveten om z ?? s existens. Uppvaknande mänskligheten. Big Brain och språk utvecklas i balans. Verbal intelligens och humor var ett urvalskriterium i valet av partner och orsaken till vår stora hjärna.

Uluru

De som känner till låtarna, kommer öknen att överleva. Då kommer du in det heliga berget Uluru och i den svala inledande grottan. Detta trehundra meter hög klippa är traditionellt helgedomen Uluru, mitt i många låtar. Det finns fjädrar och djupa grottor. Några ritningar i grottorna är trettio år gammal.

Rainbow Serpent

Ankomsten av regnbågeorm spelar en viktig roll, gryning regnperioden innebär överlevnad. Många ritualer är fokuserade på detta. Ormen gör när torka moln. Den blixt och dunder tungan ljudet den gör. I årstiderna är faktorer som också kan ha en annan innebörd. I början av regnperioden när marken blommar symboliserar nytt liv, sånger om den tiden, därför att sjungas vid födseln för barn.

Säsonger

Årstider kan hittas i berättelserna, sånger och konst igen. Det är viktigt att veta vid vilken tid på året då vilken mat finns och där vattenmagasinen. Låtar som används i slutet av den torra säsongen, berättar fisk fångade i pooler av vatten och nästan ingen luft får mer. Dessa låtar används vid begravningar. I slutet av begravningen, sjunger de regnet kommer och befriar fisken. Man tänker i bilder och talar i bilder och de ger här att själen till den avlidne lever vidare.

Religionen är tänkt som en handbok för livet

Mytologi är föregångaren till vetenskap, svarar på frågor om människans, vilka faror väntar oss bakom högen? Kan blixt och åska i luften att falla på våra huvuden? Primal rädsla för det okända, behovet av säkerhet är en nödvändighet i livet, måste tro ta bort den rädslan genom att förklara naturen. Uppvaknandet av medvetandet betyder människans skapelse, bli medveten om dess existens på grund av hjärnans tillväxt och det är på grund av vikten av kommunikation genom språket. Inte bara ser och armbåge fett men kommunikationen intelligens individen är också ett urvalskriterium i partnerval. Den största skillnaden mellan människor och djur är att människan är medveten om dess existens och vet tiden, det förflutna och framtiden, och därför kan planera. Om han har en sten spjutspets tror att han kan tänka sig, vilket skapar medveten tillvaro. ?? Vi vaknar ?? och på väg till civilisationen där människor är opportunistiska reaktionära känslor under kontroll.

Efterord

Primitiva folk berättelserna bildar en enhetlig religion eftersom i själva verket hans överlevnads regler och svarar samtidigt på frågorna om hur världen skapades. Även i religionen ingick den sociala strukturen av stammen som det faktum att stammen är ansvarig för barnen när deras fäder jagar eller dö vad som händer mer än en gång, vilket anges i den religion som barnen också barnen i stammen är. uppenbarligen kriminellt beteende behandlas och i övrigt straffas mycket tyngre än i väst. Den förväntade livslängden för aboriginer är tjugo år mindre än den genomsnittliga australiska. Idag finns uppskattning för deras kultur. Finner också den australiensiska är bra, i områden där många aboriginer bor, bredvid den vita lagen gäller även den svarta lagen. Antalet aboriginals idag uppskattas till cirka 500.000 personer.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha