Abonnemang eller Sim Endast

Irmi Amundson Februari 28, 2016 Elektronisk 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En standard abonnemang via telefon eller Sim Endast abonnemang välja när man köper en ny smartphone är något att fundera på det. Det kan spara mycket pengar och det finns gott om valet. Med en vanlig prenumeration är enheten ingår, med en Endast Sim abonnemang ska vara en telefon köpas separat.
 • Prenumerationer på smartphones
 • Abonnemang inkluderande smartphone
 • Sim endast abonnemang
 • Sim Endast Providers
 • Endast abonnemang VS Sim
 • Beräkna

Prenumerationer på smartphones

De nyaste och dyraste telefoner var tidigare alltid med ett abonnemang. Det finns sedan betalas för smartphone och för användning av textmeddelanden, samtalsminuter och data. Det kan vara att du separat betala extra för en telefon, men det kan också vara så att telefonen ingår i månadskostnaden. Alltmer valt Endast Sim abonnemang med telefonen måste köpas separat. Detta kan bero på att det inte finns några nya telefonen krävs och nuvarande operatör frågar för mycket, men naturligtvis om du har sett någonstans billigare har en separat enhet. Ett annat alternativ är att köpa ett förbetalt smartphone. Men detta är inte längre lika vanligt som kostnaden för förbetalda sitt slag ökat under senare år. Speciellt om du vill att nätet även denna många leverantörer enormt dyrt.

Abonnemang inkluderande smartphone

Fortfarande enormt populära mobilabonnemang där kostnaden för telefonen köp ingick i månadsavgiften. Det kan vara så att en viss summa för att telefonen ska betalas, men det är planen. Mer än hälften av de människor väljer för denna metod av ett mobilabonnemang avstängning. Fördelen är att du inte plötsligt inte har förlorat en stor mängd men du har månadsavgifter. Byta din telefon med ett sådant avtal är ofta också bra och garantin är därför ofta mycket omfattande. Nackdelen är att det ofta är mycket höga månatliga betalningar begärs och att du har betalat mycket mer i slutet av perioden än vad telefonen faktiskt är värt. Naturligtvis finns det också kostnader för textmeddelanden, samtalsminuter och MB-talet i, men det pris som betalas för den är hög.

Sim endast abonnemang

Sedan 2010, populariteten av en bara sim abonnemang skjutit i höjden. I den 4: e kvartalet 2012 var cirka 21% av smartphone-användare med bara Sim abonnemang. Telefonen måste köpas separat vid en sådan teckning, till exempel när leverantören eller i en elektronikaffär. Stor fördel är att du har en Sim Endast abonnemang enormt utbud. Inte bara bland leverantörer utan även antalet textmeddelanden, mb och samtalsminuter som du vill. Sim Endast abonnemang tänka nämligen mycket lätt själv tillsammans med många leverantörer. Detta kan garantera att du är billigare i längden än en "vanlig" abonnemang. Nackdelen är att telefonen måste köpas separat. Leverantören har ingenting att göra med det och kan därför ofta inte hjälper med utbyte och reparation. För detta måste du gå till affären där telefonen köptes. Vidare att det belopp som skall betalas i dag för en telefon inte missa. Priserna på high-end smartphones börjar runt ?? 500.

Sim Endast Providers

Nästan varje mobiloperatör erbjuder möjligheten att ingå ett Only Sim abonnemang. Tänk på Telfort, Tele2, T-Mobile, Vodafone etc. Det finns också företag som enbart säljer Sim Endast abonnemang och inga telefoner. Som exempel kan nämnas Beep och Robin Mobile, vilka båda betecknas som lågprisbolagen med obegränsad mobilt internet. Google även jämföra bara Sim och du kommer omedelbart att hitta en hel del jämförelse webbplatser som gör jobbet åt dig.

Endast abonnemang VS Sim

När kan nu bäst väljas för ett abonnemang, och när bara en sim.
 • Någon som inte kan avvara pengarna för att köpa en telefon är bättre betjänta av månadskostnad än en stor mängd på en gång. Observera att gå med nya telefonmodeller priserna ?? 60 per månad. Men det är fortfarande mindre än vad som krävs för att betala på en gång ?? 600+ på en gång. I detta fall är det lämpligt att ett abonnemang.
 • En Bara Sim abonnemang är ofta flexibelt. Det är avtal som du kan avbryta månadsvis. I detta fall, är frihet mycket större än med ett abonnemang som är stängd för 1 eller 2 år. Sim Endast en kan vara lättare.
 • Med Sim bara är det lätt att välja en lämplig abonnemang. Valet är större än de abonnemang som i allmänhet är fasta. Det finns massor av leverantörer som erbjuder Sim endast mot ofta bara stora märken erbjuder ett brett utbud av abonnemang.
 • En Sim endast börjar på ?? 3 per månad. Detta är inte naturligt alls.
 • När en prenumeration går ut, garanti, etc. främst genom leverantören. Sim Först när mobilabonnemanget löper endast genom leverantören. Garanti på enheten är via butiken där den köptes.

Beräkna

Också räkna på vad som är mest fördelaktigt att göra ett val. Hitta en önskad smartphone med en lämplig "standard" abonnemang. Vad är kontraktstiden och vilka är de månatliga kostnaderna? Se kostnaden för denna smartphone när den köps separat. Dela det med kontraktet för "standard" abonnemang. Välj Sim endast motsvarar mobilkontot. Lägg de två beloppen. Det är billigare än en "vanlig" abonnemang? Det är billigare betyder inte alltid att det är det bästa valet. Vad måste också räkna i bedömningen är statister. Se även exempel nedan.
Exempel
Apple iPhone 5S med 1000 textmeddelanden, 100 minuter och 500 mb. För 60 ?? p / m 2 år. Lös Apple iPhone 5 kommer att kosta ?? 676. Dividerat med avtalet ger cirka ?? 28 p / m. Så länge som din enda Sim abonnemang är billigare än ?? 32 per månad, är det mer fördelaktigt att välja endast Sim. Som bara Sim prenumeration börjar på 3 euro fördelen erhålls snabbt. Självklart har du tre euro är inte allt, men med en Endast Sim teckning av cirka 12 till 15 euro, kan den genomsnittliga personen böter från fötterna.
Lycka till med att hitta en lämplig prenumeration.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Kemisk förorening
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha