ABN AMRO Mortgage

ABN AMRO erbjuder olika typer av inteckningar. De gör detta för att möta de olika behoven hos människor. I alla former, gynna dig så mycket som möjligt av de finanspolitiska reglerna i Nederländerna, särskilt när det gäller inteckning. Därför är du i slutändan mycket fördelaktigt från. Det är också möjligt att låna pengar utomlands. Läs allt om det i den här artikeln.

Intresse bara inteckning

Vid ett intresse bara inteckning du bara betala ränta på det belopp du låna. Under den term du löser så någonting utanför. Detta ger många skatteförmåner, eftersom du kan dra av räntan på skatten. Vid slutet av mandatperioden, kan du sälja din bostad och därmed betala av lånet. Överskottet värde som tillgångarna du har byggt upp under den tiden. Villkoret är att huspriserna under årens lopp, men det är i Nederländerna oftast inte det största problemet. Under kreditkrisen, sjönk priset lika, men detta var bara kortlivad.

Besparingar Tillväxt hypotekslån

Tillväxten i Sparmortgage sparar pengar och samtidigt löser ingenting bort. I slutet löser de ackumulerade tillgångar på hypotekslån. Den ränta du får på dina pengar är samma belopp som den ränta du har betalat din inteckning. Du är här så lite pengar att spendera medan du kan dra av räntekostnader från din skatt. Därför kan du dra full nytta av de möjligheter som den nederländska skatt oss. Inom politiken går det att rösta för att göra något åt ​​dessa strukturer, men hittills har inte mycket kom det.

Värdestegring inteckning

The Capital uppskattning inteckning är en kombination av ett hypotekslån och en produkt som ger dig möjlighet att bygga upp eget kapital. Du kan tänka på investeringar. Dessa inteckningar är också större risker, eftersom priset kan stiga print. En del av det belopp som sätts in på ett spärrat sparkonto. Resten av beloppet investeras. Du kan välja var, men det finns också konsulter som kan göra det åt dig. I slutet av resan, inteckning återbetalas det totala beloppet av de besparingar och investeringsfonder. Om det finns ett utestående skuld måste du betala för, men du kan eventuellt också ha pengar till.

Mortgage Utomlands

ABN Amro har även en inteckning för människor som vill köpa en bostad utomlands. Ofta människor är ovilliga att lösa detta med en bank i landet. Det försöker spela ABN Amro i. De ger en inteckning för att köpa ett hus i Frankrike, Italien, Belgien, Spanien och Tyskland. För Belgien och Tyskland vill ge dem det högsta belopp, som är hundra procent. För andra länder, men de återbetala sjuttio procent av kostnaden. Du kommer här därför också måste bidra.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha