Abercrombie & Fitch - en kontrovers

Abercrombie & Fitch är en hip ungt varumärke som fokuserar på unga och hippa människor, snygga människor, "All American Kid. Vid första anblicken är det inget fel med det. Tills man inser att de gör detta så exklusiva och så är uppror mot alla som inte passar deras bild av vad som är coolt och vacker.

Michael S. Jeffries

Abercrombie & Fitch har länge varit ett varumärke som inte var märkt och var dammiga, tills Michael S. Jeffries gick till jobbet och gjorde det en av de mest populära amerikanska märken. Speciellt hos unga män, tonåringar och tjugoårsåldern. Men under tiden Jeffries av så gott som alla branscher: barn, gymnasieelever och sedan finns det ett varumärke Ruehl som är särskilt inriktad på personer mellan 22 och 35, de som är "unga i hjärtat" är. Jeffries, som är nu väl in i sextioårsåldern försöker också sig själv som en All American Kid ut för att se vad hans ålder är en börda. Men han är känd som en passionerad man och han har nu definitivt tagit ut ur dalen

Tunn och Cool

Abercrombie & Fitch är ett kläder återförsäljare som fokuserar enbart på de tunnare människor i klädmarknaden. Inget fel med det, kan man säga, det finns äntligen kedjor som tillgodoser till plus-size. Tills vi läser vad som ligger precis bakom denna politik: de vill ha kunder som är "cool", som "populär och vacker". "Många människor inte passar in i våra kläder och det är som det ska. Eftersom vi är exklusiva. Det är därför de nästan uteslutande människor att vidta för att följa dessa regler, som är vackra och "cool". " Denna politik har redan lett till flera stämningar. Och naturligtvis har denna uppfattning en massa människor knackade på huvudet. Orsak Detta är mer än vad du fokuserar på ett visst segment av marknaden och mer än ditt varumärke och kedja skildra så vacker och bra. Detta är en otäck inställning till människor som inte uppfyller krav "av Abercrombie & Fitch. Som om dessa människor inte skulle vara tillräckligt bra. Butiker har sina damkläder inga mätningar över L. medvetet, eftersom de bara vill ha vackra, smala människor. Medan större delen av marknaden inte uppfyller kraven i Abercrombie & Fitch.

Infantil

Men varumärket är mycket framgångsrikt, i svåra ekonomiska tider Abercrombie handlar inte om att diskontera försäljning och lägre priser, tvärtom, är priserna ökat och kunderna är villiga att betala. För som är så eftertraktade men i jeans, skjortor och annan dräkt för att kunna ses. För att "passa in". Det är främst unga människor som är glada i stickande, dyra, Abercrombie kläder. Och i det avseendet, om nödvändigt svälta, eftersom de gillar att tillhöra de coola barnen. Det är en mentalitet som är mycket obehagligt, men kanske inte ny. Och andra märken följa samma politik, men det knappt yelling från hustaken. Det verkar uppenbart att tanken hör huvudsakligen till en viss åldersgrupp och det är också den kategori där Abercrombie fokuserar på inriktning. Alla dessa saker varje förnuftig behandlingen inte kan låta bli att hoppas att kunderna snabbt botade från sin önskan att vara så cool. Eftersom det är en mycket infantil attityd, absolut inte mogen och att det därför det segment där Abercrombie fokuserar på.

Abercrombie och människor i nöd

Men även attityden gentemot sina kunder och de krav på personalen är inte tillräckligt. Samtidigt också läckt att Abercrombie & Fitch utvidga denna inställning till de mindre lyckligt lottade. Där många andra klädkedjor donera sina kläder med skavanker eller andra avvikelser till välgörenhet, går Abercrombie inte där. Denna kläder kommer att förstöras och inte ges bort, inte ens efter flera ideella organisationer som har bett om. Eftersom det inte passar deras bild: Abercrombie kläder är avsedd för personer med en viss status. Människor som inte har denna status, skall inte tolkas i sina kläder. Denna attityd är riktigt kväljande och jag kan bara hoppas att de kunder Abercrombie vaknar snart och börjar förstå vad denna kedja av inhumana hållning framför sina medmänniskor. Skäl nog i alla fall inte i kläder från Abercrombie.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha