A. Vogel fjäder härdning

Lall Gunnarsson Februari 27, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Låt ?? s gå tillbaka till grunderna! Den 30 mars 2015 A. Vogel våren som påbörjats. För en vecka tillbaka till grunderna i god näring för att passa, näring klok och några kilo lättare våren för att gå in. Under kursen kommer deltagarna att få en daglig e-post med inspiration och tips för att bli av med dåliga matvanor och därmed till att utveckla en hälsosam livsstil. Är våren botemedel är så hälsosamt som det verkar?

Första intrycket

Vid första anblicken, våren bota trevligt. Varje dag ägnas åt ett annat tema, där du kan få tips och information om deltagaren. Således temat för den första dagen "tillbaka till grunderna", som fokuserar på oerdieet. För hela veckan har sammanställt en inköpslista så att du vet exakt vilka ingredienser du behöver för den dagen. Hälsa Expert Hetty förklarar varje dag genom en video om hur du kan förbereda en av dagens rätter. Detta är mycket praktiskt, eftersom det kan finnas några mindre kända ingredienser i sina rätter. Menyerna innehåller ?? s produkter trender just nu, såsom avokado, kokosolja, mandelmjölk och betor juice. Dessutom, menyn verkar ?? S baserat på en koolhydraatarmdieet, vilket innebär att du sitter lägre kolhydratintag och högre med intag av protein och fett.

Näringskomposition fjäder härdning

För att avgöra om våren botemedel är så hälsosamt som det verkar, är näringskompositionen av varje dag beräknas. Livsmedelskompositionen kan avgöra om kaloriintaget är fördelad på rätt och om det finns tillräckligt med vitaminer och mineraler i kosten. Protein, kolhydrater och fett är energileverantörer i kroppen. Använda energi procentsatser kan du enkelt se hur mycket av deras energiintag från protein, kolhydrater eller fett finns. Om en person får och 2000 kcal 25And% av som består av protein, betyder det att det är 25% av energiintaget av protein. Den andra 75en% kommer att tillhandahållas av fetter och kolhydrater. Att veta detta kan vi börja titta på näringssammansättning våren bota. Följande stod ut:
Hög genomsnittliga energiintag
Den genomsnittliga energiintaget av våren bota veckan, huvudsakliga måltider och snacks, är 2030 kcal. Den genomsnittliga energibehovet för en genomsnittlig holländsk kvinna är omkring 2000 kcal. Sedan våren vecka Kursen är avsedd för att förlora vikt är 2030 kcal för hög. Den genomsnittliga kaloriintaget per dag skulle hellre omkring 1500 - bör vara 1600 kcal.
Dessutom ändrar energiintag av 1297 kcal per dag upp till 2592 kcal. På grund av dessa olika energiintag kommer inte bara att gå ner i vikt snabbt, eftersom kroppen inte kan anpassa sig så effektiv metabolism.
Hög fettintag
Under varje dag av fettintaget är placerad ovanför 40And%, så mer än 40% av energiintaget är sammansatt av fett. För någon som vill gå ner i vikt, är det rekommenderat att 20 till 35 och% av att upprätthålla energiintag från fett. För koolhydraatarmdieet höll upp 40And% av energiintaget bör bestå av fett. Den högt intag av fett främst orsakas av frekvent användning av avokado, nötter, feta, kokosolja, olivolja och smör.
Dessutom utanför en dag, varje dag till högt intag av mättade fetter. Mättade fetter ökar LDL-kolesterol, och är därför en riskfaktor för utveckling av hjärt-kärlsjukdomar. Det genomsnittliga intaget av mättat fett är 18and%, vilket är 8s% över den maximala rekommenderade mängden.
Låg kolhydratintag
Den kolhydratintag är alla dagar på den låga sidan eller låg, men detta är förenligt med de normer för koolhydraatarmdieet.
Proteinintaget till rekommenderade mängden
Proteinintaget är de flesta dagar prydligt mellan den rekommenderade mängden åtta - 25And%. Det finns en blip på sapjesdag, som endast existerar 7,5en% av energiintaget från protein. Utan denna avvikare är på 14: e% per dag i genomsnitt proteinintag.
Brister i vitaminer och mineraler
Varje dag finns det brister i vitaminer och mineraler. De mest återkommande är natrium, kalcium, järn, selen, zink, vitamin A, vitamin B1, vitamin D, vitamin B12, och nikotinsyra.

Slutsats

Av uppgifterna ovan, kan du dra slutsatsen att kvinnor som våren botemedel försöker förmodligen inte gå ner i vikt. Detta beror på de varierande energiintag, så att kroppen inte får tid att anpassa sig till metabolismen därtill. Dessutom var den genomsnittliga energiintaget av 2030kcal för högt för en genomsnittlig kvinna som vill gå ner i vikt. Och veckan är inte särskilt hälso beroende på den höga intaget av mättat fett. Om skaparna av vårens kurs var tvungen att hålla en koolhydraatarmdieet, de hade bättre välja för att det ska gå ner med högre intag av protein och lägre i fettintag. Eftersom protein färre kalorier per gram än fett avkastning, skulle de komma automatiskt med lägre energiintag. Dessutom var de tvungna att betala extra uppmärksamhet åt förhållandet mellan mättade och omättade fetter. Med avseende på de vitaminer och mineralämnen, behöver ingenting anpassas till den. De flesta av brist på vitaminer och mineraler var inte där varje dag, vilket gör ett antal brister från en dag skulle kunna kompletteras med häromdagen. Natrium, kalcium och vitamin A, är det knappast möjligt eftersom det fanns en brist på fem av sju dagar. En lågt intag av natrium, kalcium och vitamin A kan ha negativa hälsoeffekter, men eftersom denna diet bara en vecka, kommer det knappast uteslutet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha