5 till 15 kilo? Den smala 10 veckor plan!

Kjetil Holmström April 24, 2016 Hälsa 18 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 till 15 kilo i 10 veckor, kan jag? Visst kan du, med det så kallade '10 veckor smal plan. " Slim är naturligtvis ett relativt begrepp, eftersom det beror på hur mycket du är. Om du vill tillbringa en eller två klänningstorlekar, sedan den '10 veckor slanka planen en diet som låter dig förlorar mycket i vikt på kort tid. Hur fungerar denna diet? Och hur kan du gå ner i vikt snabbare än du är van vid? Den '10 veckor smal plan är en diet där du kan förlora mycket på kort tid. Ges veckomenyer som är lätta att förbereda. Om fler människor i en familj som behöver falla av, inte hela familjen göra klokt i att ta del i kosten. Kosten har några vanliga funktioner, inklusive:
  • Mindre socker.
  • Mindre fett.
  • Mer motion.

Gå ner i vikt snabbare
Om du följer de 10 veckor Slim planen, kommer du att förlora en hel del, men i den takt du är van att banta i allmänhet. Med 10 Veckor Smal Plan är ca 1 till 1,5 kilo per vecka. Om du använder denna diet med Xenical, kommer du att kunna gå ner 1,5 till 2 kilo per vecka. Xenical eftersom det innehåller den aktiva substansen Orlistat. Orlistat tar fett från mat i magen, och transporterar fettet direkt till tarmarna. Detta fett är därför inte lagras som kroppsfett, vilket gör att du gå ner i vikt snabbare än vanligt. Du kommer att förlora mer än cirka en tredjedel vikt per vecka.

Delar 10 veckor Slim Plan

Men den 10 veckor smal plan "består av flera komponenter: mat ändring, träningsplan, beteende. Det finns också en barn plan en speciellt anpassad mat råd för barn förstås. En stegräknare gör viktig del av flytten planen. Stegräknaren hjälper dig att få tillräckligt med motion och det är ett incitament för att fortsätta gå igenom. Även detta visar hur många kalorier du har bränt. Den '10 veckor slanka planen kommer att bedömas som mycket bra av entusiaster som följer dieten. Recepten är så läckra och lätt att förbereda det bedömas.

Flytta Plan

Flytta till dieten är en plan bifogas. Denna träningsplan har sammanställts av det nederländska institutet för idrott och motion. Du kommer dagligen att flytta på rätt sätt. Solutions, med hjälp av en stegräknare så att du vet exakt om du har flyttat nog. Om du håller dig till programmet kommer du garanterat att gå ner i vikt. Gång på gång hur viktigt fysisk träning för att gå ner i vikt. Många människor är ovilliga att flytta, men när hon är hans drag över tröskeln ett sätt att stanna smal och passform.

Beteendeförändring Plan

Beteendet förändringsplan är också en del av '10 veckor smal plan. " Baserat på "hälsa och kost rådgivning metod, det här avsnittet fokuserar på fallgropar för viktminskning. Du lär dig att hantera mat och lära sig att behålla din målvikt.

Barnens Plan

Fler och fler barn är överviktiga eller feta. Ohälsosamma matvanor sked utfodras. Varje dag vi bombarderas med annonser av onyttig mat. Den höga kalori skräpmat är då även bjudet av magra människor. Som du alla dessa efterrätter, glass, kakor och snacks inte vara tjock. Vi lever i ett samhälle där fett, salt och mycket söt mat, "normal" "har blivit. Vi äter också en hel del kolhydrater och stekning. Dessutom barn leka utanför mindre ofta, de måste täcka avstånd mindre ofta som barn gjorde tidigare, och barnen flyttar mindre och spela mer ofta inomhus, via dator, TV och spelkonsoler. Alla dessa faktorer säkerställa att barn får fett oftare. Barnens Plan ger information om hälsosam kost för barn, småbarn och spädbarn.

5 kilo, 10 kilo eller 15 kilo, hur?

Med en proteinrik diet, de faller ofta långt borta. I samband med förflyttning är det absolut ännu snabbare. Få bort det är inte det svåraste, att hålla bort det är svårt. Om du bara ska äta på det gamla sättet, kommer kilo flyga dit igen snart. Den diet plan är då också syftar till att förändra din livsstil permanent. Så du kan förlora mycket på kort tid, men då är det lämpligt att inte vill fortsätta att gå ner i vikt för snabbt. Ett pund per vecka är mycket trevligt. Vad?
  • Rörelse är viktigt. Fortsätta att röra sig dagligen. Till exempel genom att gå, att göra hushållsarbete och genom att utbilda med vikter.
  • Ät varierat men försiktig med fet mat, såser, små närings kolhydrater.
  • Ät sex till åtta gånger per dag men små portioner.
  • Ät mycket fibrer, grönsaker, nötter och frukter.
  • Välj magert kött som kyckling och sautérade fisk
  • Hitta någon som du kan äta hälsosamt tillsammans.
Du kan även läsa här: det den är baserad på.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Ava Asplund
  Like 3   Dislike 0

Jag vill ha mer information om denna plan. Jag skulle vilja förlora 15 kilo. Jag ser fram emot att höra från u.groetjes Netty Oliver

Gilda Johansson
  Like 5   Dislike 1

Jag vill ha mer information om denna plan. Jag skulle vilja förlora 15 kilo. Jag ser fram emot att höra från u.Met Med vänliga hälsningar, Juanita Finsy

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha