4 STEG behövs innan applicera foundation


Sandra Ianculescu - inte sminka direkt på ditt ansikte oavsett hur tvättas och rengöras, kommer att se helt onaturligt. Följ först dessa enkla steg:

Rengöra ditt ansikte ordentligt

Även om du verkar vara ren på morgonen, är huden inte är redo att göras upp omedelbart. Dess utsöndring av talg eller torkning under natten är fiender, även för den bästa grunden.
Du kan använda en renande skum som att tvätta ansiktet, en mild exfoliant för dagligt bruk, lite "av bakpulver upplöst i vatten eller flytande tvättmedel.

Friskar endast om det är nödvändigt

Tonic lotion är i allmänhet av dålig kvalitet; ursprungligen för att justera pH eller att förbereda huden före hydrering, minskade de samtidigt som antalet nya krämer anlände med formler med pH lika med den för huden.
Om du har torr hud glömma ansiktet tonic, bör du använda det endast om du har fet hud. Experter säger att du kan uppnå samma effekt med våtservetter för barn, ingen alkohol.

Skötsel dina ögon

Utan en ögonkräm, är anti-mörka ringar concealer som stiftelsen kommer att ackumuleras i de finare linjer och ser "kritaktig" eftersom huden runt ögonen är mycket smidigare än resten av ansiktet.

Applicera en fuktighetskräm eller en makeup bas

Väljs beroende på din hudtyp, dessa två produkter har en viktig roll i smink. Om krämen är mycket viktigt för att ge tid att penetrera huden. Massera, sedan vänta 20-30 minuter innan de ansöker i ansiktet av en produkt make-up, annars kommer det att träda in i porerna tillsammans med grädden. Och på tal om porer, kom ihåg att de är mer öppna efter peeling, så i detta fall du behöver en produkt för att begränsa dem. Om du har stora porer naturligt att använda denna produkt varje gång innan du bära smink.
Du har äntligen nått det stadium ansöker stiftelsen. Trots tecken på de yrkesverksamma om hur man bäst att sprida grunden, är slutsatsen att man måste tillämpa precis som du vill. Tills det ser ut som en mask och är väl avslappnad, oavsett om du använder fingrarna, en svamp eller en pensel.

En sista fara! Vanligtvis försöker vi använda concealer innan foundation: med undantag av granskare för medicinsk makeup, bör concealer endast ske efter applicering av stiftelse, för annars zonen med problem är alltför laddad. Kom ihåg att grunden åstadkommer en täckning av åtminstone 50%.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha