4 Regler för att förbereda huden på Winter


Liksom varje år sommaren närmar sig sitt slut och vintern närmar sig obevekligt. Innan frosten och snön börjar underminera skönheten i vår hud är bra att börja förbereda huden så att eftersom den första kylan, är redo att "reagera".

Hösten är en säsong relativt lite farligt för huden, men det är denna fas av övergången från den gassande solen och snöstormar för att ge oss tid för att förhindra alla brister och störningar som påverkar huden under vintern. Låt oss se hur följer fyra grundregler.

Återfukta huden varje morgon och varje kväll

Precis som på sommaren, även på vintern hudhydratisering det är inte bara viktigt utan nödvändigt för att förebygga skador som "brinner" från kyla, uttorkning, sprickbildning och torrhet epidermal. Krämen används i de övriga årstiderna kan inte vara tillräckligt skyddande och närande huden i de kalla månaderna, när det är under attack från vind, snö, frost och vittring fientlig. Välj en skyddande, närande och fuktgivande, vilket är i stånd att rekonstituera lipidfilmen undermineras av externa medel.

Exfoliera regelbundet kroppen, men särskilt i ansiktet och på händerna

De kroppsdelar som är mest utsatta för raseri av elementen är sådana som inte täcks av kläder, det vill säga, ansikte och händer. Minst en gång i veckan för att göra en lätt peeling för att avlägsna alla orenheter och döda celler. Och glöm inte att göra en peeling scrub efter duscha.

Uppmärksamhet på temperatur

Snabb växling från varmt till kallt, till exempel som kommer ut ur ett hem eller kontor för uppvärmd, kan det försvaga kapillärerna och försvagar huden, exponerar vävnader till utseendet på brister såsom uttorkning, trasiga nerver, sprickor orsakade av kyla och så vidare. När du lämnar huset alltid bära lämpliga kläder och försöka att inte överhettas rummen.

Ta hand om dina läppar

Huden som täcker läpparna är mycket känslig: innan du screpolino, premunitevi kakaosmör och använder den varje dag, särskilt när det är mycket kallt ute. När du känner dina läppar pirra eller om de verkar för torr, rulla ut en ny pass läppbalsam, massera området med fingrarna för att återaktivera mikro.

Med dessa försiktighetsåtgärder säkert att kunna skydda huden under de kalla månaderna att starta våren med ett plus!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha