4 Praktiska tips: Hur kan man hantera din växande tonåring?

Luci Åhlund Februari 27, 2016 Miscellanea 9 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Som varje vet föräldrar inte alla ungdomar samma, men en extra bit av hjälp om du har händerna i håret är alltid önskvärt, är lösningen närmare än du tror, ​​men du kommer också att ha en liten pick måste tillsammans håll.

1. Prata

Håll prata med din växande tonåring! Du som förälder vet bättre än någon annan att tonåringar är inte mycket pratsamma och föredrar att hålla allt för sig själva, men det är viktigt att du som förälder vet var ditt barn gör. Se till att du pratar med din tonåring inte upplevas som ett kontroll chatt och försöka att inte vara alltför mycket i ?? ungdomar språk ?? prata med.
Visa intresse för vad din tonåring gör och inte hålla försvaret omedelbart om du upptäcker att din tonåring gör något där du inte är riktigt överens. I så fall gå djupare in ett ämne och försöka ta reda på vad den bakomliggande idén om aktiviteten på din tonåring.

2. vänner

Många tonåringar som umgås, är långt borta, kommer hem sent, gå till steg under helgen och föredrar att göra allt utom synhåll i ögonen på sina föräldrar. Du som förälder naturligtvis vilja veta vem hanterar din tonåring och vilka typer de är. Det kan vara svårt för dig, eller kanske inte alls, men tänk din tonåring för sina vänner bjuda in en mysig kväll hemma eller låta dig organisera din tonåring en grillfest för sina vänner i bakgård. Det är kanske vänt ett gäng hög musik är, men om du någonsin komma tillbaka till din tonåring som alla affär. Så du kan skaffa dig en lite för att bedöma om du ska ingripa eller inte. Gå dit, naturligtvis inte hela kvällen hänga på men låt din tonåring ganska lite och håller den på avstånd i hålen så att du vet när du ska ingripa.

3. Områden och Förbjud

Samarbetsområdet eller förbjuda en tonåring inte mycket. Prata med honom om de saker som du faktiskt inte tänka så bra, men inte förbjuder honom att göra något. Förbjud skjuter din tonåring bara längre bort och allt kan inte göras i hemlighet. Lägg inte för mycket av din vilja, men också lyssna till yttranden från din tonåring, göra överenskommelser om saker som du är båda överens om, hitta en lösning i mitten av din vilja och din tonåring. På detta sätt visar din tonåring att du också har möjlighet att justera dina regler om han eller hon är villig ibland bita kindtänderna tillsammans.

4. Ligga

Se till att din tonåring alltid ärliga vågar vara mot dig, vara öppen med din tonåring, han eller hon kommer också att vara emot dig. Denna punkt är relaterad till föregående punkt ?? områden och förbjuda ??. Är förbjudna saker och sedan bli ännu hemlighet gjort av din tonåring han inte vågar vara ärlig mot dig eftersom han vet att det faktiskt inte var. Någon någonsin använt en vit lögn så att din tonåring. Har du märker att det är en lögn, förblir svårt eftersom det är tyst och försöka ta reda på varför det är en lögn. Då kan du finna en lämplig lösning med din tonåring som orsakar samma problem inte uppstår igen.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Granit bit natur som kontra
Nästa artikel Plan kraschar ?? 2001
Kommentarer (2)
Laina Lindgren
  Like 0   Dislike 2

De har bara att lyssna! Gilla det eller inte, annars vet där dörren är.

Helmar Dahlstrom
  Like 3   Dislike 2

Chorus ... Jag säger bara min tonåring sa att jag inte tror så fin att han kallade för 300 euro till sex linjer förra månaden. Vi har nu Nästa månad inget att äta, men jag ville inte stoppa honom. Wow vad handlar det om? Jag vant sig stryk ... satsning som mina föräldrar uitspaarde pengar!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha