3D-spel från Sony och Nintendo

Sony och Nintendo under sommaren 2010 med 3D-spel i form av nya spelkonsoler. Således kan spelare spela sina matcher i tredimensionell bild. Men hur ser de ut Sony och Nintendo 3D-spel? Och playstation också lämplig för 3D-spel?

3D Nintendo ?? inga speciella glasögon som krävs för 3DS

Nintendo kommer med en 3D-anordning som spelarna måste bära tredimensionella glasögon. Detta Nintendo 3DS kan också befintliga DS spel spelas. För att få rätt kvalitet utan glasögon, måste spelaren vara sitter rakt framför skärmen för att uppleva 3D.

Sony ?? Playstation är lämplig för en ny serie av 3D-spel

Sony Playstation gör allt den tredje generationen under 2010 för användning av en ny serie 3D-spel. Anordningarna bör därför ändras med en uppgradering av mjukvaran i en tredimensionell spelenhet. Sony börjar massiv uppgradering av PS3-stationer i juni 2010. Dessutom finns det många nya spel under utveckling. Dessutom erbjuder Sony ett helt paket av digitala hushållsmaskiner. Även lämplig för 3S och släpps ut på marknaden sedan maj 2010.

3S-nätverk med Sony

För PS3 Sony ut på Internet en särskild 3D nätverk. Tillgång till:
 • Spel
 • 3D-filmer för PS3

 • PS3-enheter kommer att få en gratis uppgradering

  Vem som helst med en PS3-enhet behöver inte vara rädd för att detta kommer att kosta pengar. Alla 30 miljoner sålda exemplar, få uppgraderingen automatiskt och kostnadsfritt via en Internet-anslutning. Dessutom skulle justeringen vara mycket lätt att köra och användaren gör ingenting för dem att göra.

  PS3 med elektroniska glasögon

  Nytt är PS3 med en elektronisk glasögon. Detta skulle ge en bildkvalitet som är dubbelt så bra som de enheter utan glasögon. Det finns dock, det behövs mer, eftersom det måste finnas en ny 3D-TV eller bildskärm för att komma. Vad det kommer att kosta är oklart. Sony går 2010 med en helt ny linje av tre-dimensionella tv. Även priset på 3D-glasögonen har ännu inte tillkännagivits.

  Avatar huvudvärk huvudvärk genom att titta på tredimensionella bilder

  Vissa människor är benägna att titta på tredimensionella bilder och ges så kallade Avatar huvudvärk. En femtedel av befolkningen verkar ögat till hjärnan inte kan leverera en vision om vad de ser med två ögon. Ögonen får därför förvirrade, inte hjärnan. Ögonen försöker nämligen kosta vad det kostar att fokusera, men de också att de måste fokusera på bilder som visas för medan bakom skärmen. Eftersom samordningen mellan ögonen och hjärnan går alltså fel, människor får huvudvärk. Klagomålen verkar uppstå i första hand visas som tredimensionella bilder med extrema djup i kombination med våldsamma rörelser.

  3D-visning är inte bra för barn som är yngre än 6 år

  Samsung varnar för att 3D ser inte så för barn yngre än sex år är lämpligt. Detta beror på det fladdrande effekten av Samsung teknik. Sony hävdar att dess 3D-tv-apparater inte lider av detta eftersom de flimrar filtrera bort.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha