3 uppfriskande alternativ till läsk

3 uppfriskande alternativ till läsk

Söta drycker är mer skadliga än de verkar. Upptäcka några idéer för att släcka din törst bevara din hälsa.

 Innehållet i den här artikeln
  •  Den smaksatt vatten
  •  Iste hus
  •  Färskpressad frukt

184 000. Detta är antalet dödsfall i världen i samband med konsumtion av söta drycker och sodavatten enligt data från en studie som publiceras i tidskriften Circulation. Nästan 133 000 orsakas av diabetes, 45 000 av CVD och 6450 av cancer. Uppskattningar som har härletts från undersökningar med nästan 612.000 personer i 51 länder mellan 1980 och 2010. Mexiko och Förenta staterna hissades leder ställningar, medan Japan är att räkna bästa elev på sista positionen. Denna "epidemi" gäller särskilt för unga vuxna.

Om dessa resultat att du vill byta din vanliga burk läsk för en annan dryck, men du känner dig frustrerad vid tanken på dricksvatten, här är några friska idéer och lätt att genomföra:

Den smaksatt vatten

För att fortsätta med kanna vatten mer tilltalande, bara lägga till några ingredienser för att smaksätta den. Mint, gurka segment, jordgubbar, hallon, apelsiner, blåbär ... i grund och botten, du kan använda någon frukt skuren i bitar. Marinera några timmar, tillsätt isbitar och citronskivor, och sedan njuta.

Iste hus

Uppfriskande, törstsläckande och ljus, förutsatt att du inte lägga socker, är iste en utmärkt dryck för sommaren. Satsa på fruktblandningar eller gröna och vita teer för deras sweetest parfym. Använd särskilt ingen vattenkokare och bara lämna en stor brygga lös te sked soppa i en liter kallt vatten i en till två timmar, beroende på din smak. Filter, hålla i kylskåp ett par timmar och unna dig.

Färskpressad frukt

Detta alternativ till läsk bör förbli frivillig eftersom fruktjuicer även förberett hemma, är mycket socker och lågt i fiber. Men de är mer balanserad än de som finns i handeln, ofta från koncentrat. Om du har en juicepress, kan du variera nöjen med olika frukter och, varför inte, vissa grönsaker. Apple, selleri, citron, mynta eller ananas eller apelsin, morot och äpple ... till dig att välja din favorit. Annars kommer en apelsinjuice med isbitar vara tillräckligt för att ge dig en knuff utan att gå igenom soda rutan.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha