25 veckor gravid - 4 tips

Gustav Lindroth Februari 27, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Om du är 25 veckor gravid, ditt barn väger ca 700 till 750 gram. Han / hon har vuxit till en längd av ca 33 cm. Nu kan du gå upp i vikt baby, du honom / henne att känna sig mer och mer frekvent och intensiv träning. När ditt barn bygger upp stora fettreserver, blir huden allt åtdragna. Den typiska rynkig hud - som det visades på ekon - försvinner, och huden blir mindre transparent. Ditt barn kommer att bero på fett som en frisk, knubbig barn kommit till världen.

25 veckor gravid - Tips 1: uppfinna Namn

Om du är gravid 25 veckor, är det dags att börja tänka på ett namn. Du är inte den första att konfronteras med denna skrämmande uppgift, så det finns gott om inspiration i cirkulationen. Google efter "baby namn" eller "namn baby" och du hittar otaliga idéer för pojke namn och flickan namnger. Det finns även böcker till salu med namnförslag.

25 veckor gravid - Tips 2: Barnsaker

Det finns många plantskolor, förskolor poster, barnvagnar, barnstolar och annan babyutrustning med långa leveranstider. Om du beställer din baby redskap i vecka 25 av graviditeten, kan du vara säker på att de kommer fram i tid. Tänk noga om att köpa en barnvagn. Om du gör tung användning av bil eller kollektivtrafik, då måste han anpassa eller vara hopfällbar.

25 veckor gravid - Tips 3: Big Tits

Brösten av en gravid kvinna under graviditeten växer i genomsnitt en full kopp storlek. De är var och en jättestor 200 till 500 gram tyngre. Detta gör huden på brösten sträcks och kan orsaka bristningar på brösten. Om du vill ha ett bra stöd för dina bröst och vill hålla fint, bör du ha en bra stödjande behå. Det finns speciella moderskap bras på marknaden för extra stöd.

25 veckor gravid - Tips 4: Graviditet Obehag

Eftersom ditt barn, livmodern och moderkakan upplever en stadig tillväxt, är din kropp att få fylligare och logger. Detta gör att du lider av alla typer av graviditetsbesvär, såsom ryggvärk, kramp i benen, bäckensmärta, huvudvärk och hudbristningar. Ju snabbare din hud är tvungen att sträcka ut och växa, desto större är risken för bristningar. Också, dina hormoner spelar en roll vid graviditet obehag.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha