2013/14 Premier League matchday 36 + 37 program runt

Leopoldina Simonsson Februari 27, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Liverpool har förlorat tre värdefulla poäng för mästerskapet. Chelsea förlorade mot Liverpool 0-2. Med en seger för Manchester City har det i sina egna händer för att bli mästare. Överlägset bättre målskillnad två segrar kommer att räcka för mästerskapet. Sunderland spelar långsamt ut ur nedflyttning zonen. Genom en 4-0 i Cardiff City och med fortfarande tre tävlingar Sunderland har det i sina egna händer för att stanna kvar i Premier League.

Omgång 36 Säsong 2013-2014

Resultat
Höjdpunkter
  • Mästerskapet är öppen igen. Liverpool förlorade 2-0 till Chelsea och Manchester City lyckades slå Crystal Palace. Som ett resultat, gapet bara tre poäng och Manchester City spelade en match mindre. Med en mycket bättre målskillnad Manchester City är nu favorit till titeln.
  • Everton ledighet dyra objekt är för en plats i kvalomgången i Champions League. Genom egna mål från Everton förlorade 2-0 till Southampton.
  • Manchester United har en ny tränare Ryan Giggs gjorde ett rungande 4-0 seger över Norwich City. Norwich City detta kommer allt närmare nedflyttning linjen.
  • Swansea har spelat säkert i helgen. Med en seger 4-1 över Aston Villa den walesiska inte kan brytas ned. Aston Villa blir det mer spännande. Med endast tre raser att gå, Aston Villa bara några punkter i nedflyttning zonen.
  • Fulham har återigen fångat en extra punkt mot nedflyttning. Även tre poäng intjänade skulle behöva nöja sig med en poäng och Fulham ger fortfarande bara en poäng från en plats ovanför nedflyttning linjen.
  • Sunderland vinner från direkta nedflyttning kandidater Cardiff City 4-0 och är nu med Norwich City den 32 poäng. Sunderland har en match poäng.

Skytteliga

Omgång 37 Säsong 2013-2014

Race presenterade - Everton vs Manchester City
Manchester City av förlusten av Liverpool på Chelsea igen helt i sina egna händer för att bli mästare i England. Då måste den ta itu med den svåra bortamatchen mot Everton. Segern 2-0 över Crystal Palace Manchester City med en match mindre spelade bara tre poäng efter, men en bättre målskillnad. Everton vad kämpar för Champions League, måste vinna för att ta 4: e plats Arsenal om dessa poster lämnar. Efter smärtsamma förlusten mot Southampton genom två egna mål, Evertons extra brann slå Manchester City.
Historia
Bege dig till sista fem dueller
Program
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha