2007 sommar mode

Veste Ekström April 24, 2016 Miscellanea 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Varje år kan vi inte gå ut, hänger nya sommarens mode igen i butikerna. Och vare sig du vill det eller inte, du får det överallt. I sommar ser vi en hel del skinny jeans eller slim-fit jeans. Men vilka trender inom mode och makeup helt varm i sommar? Temperaturen stiger. Det är dags för sommar och sommar modetrender 2007.

Mode på catwalken och på gatorna

När mode är utformad, är det ofta för första gången för omvärlden uppvisas på catwalken. Men den som tror att läget som visas på catwalken är också omedelbart i butikerna är till salu, kommer att bli besvikna. Ofta tar det ett tag innan den vanliga medborgaren har möjlighet att följa de senaste modetrenderna. Men när, till exempel, är den nya sommarens mode i butikerna som finns, ser du att den gata scenen förändrats. Vem uppmärksamma, kan på gatan alla se vad som är "inne" eller kommer att bli. Var tidigare sommarkollektionerna 70s utgångspunkten, i år ser vi 80s influenser inom mode. Och vet du vad de säger; allt är tillbaka efter 25 år. Ändå är det fascinerande hur modeskapare är inspirerade av influenser från det förflutna. Under sommaren 2007, men mode vi inte bara titta på påverkan av det förflutna, ser vi också till framtiden. Det är därför inte förvånande att sommarens mode i sommar typ "futuristiska" att göra. Titta bara på de stora solglasögon du ser oftare på tårna av alla förbipasserande.

Summer Fashion 2007

Velle färger är hett igen denna sommar, så att du fortfarande är något felgekleurds i din garderob, tveka inte att trolla fram igen. Har du något i metalliska färger som guld eller silver, kan du göra bra i sommar. Sydda mönster guldtråd reflekteras också på många kläder. Främst 70s dominerar catwalken, men 80-talet gör sin framsteg i modet i år. Trender som fortfarande följde hans smala jeans, balett lägenheter och trenchcoats. Även bär "mini" i sommar kan vara bra. Ultrakorta kjolar kan kombineras så bra med leggings under med fina ballerinor. Den marina look är tillbaka.

Jeans

För älskare av byxor med vida ben måste kämpa på. De smala jeans är helt varm och oskiljaktig från butikerna. Nyckelord för denna sommar är: tight och smal. Den slitna leta efter jeans är ute. De fläckar och hål som påträffades någon gång under jeansen är ute. Men det finns på marknaden ljuder över jeans med hög midja och smal ben. Huruvida denna trend kommer att vara lätt plockas upp på gatan är fortfarande tveksamt. Den allmänna frågan lämnas in; "Jag tänkte att det finns så mycket för? Denna typ av jeans betoning också på höfterna, och du ser ut som en tratt längs låren matas till kalvar. De "morot byxor" som var mer som om inte modet-märkt, är om det är till Diesel, helt varm. Ändå är det försiktig. Har du en vacker breda höfter, eller en runda rumpa och starka lår, då kan du låta skinny jeans bättre ignorera. Leta efter en modell som passar din figur och accentuera de vackra.

Sommartrender makeup

I sommar är det helt varm för dig att inte plocka ögonbrynen. Dina ögonbryn bör vara full och "vilda", inte mer tunt plockade streck. Fullständiga ögonbryn ger dig en fin naturlig look. Mottot här är: fylligare desto bättre! Har du inte själv så fulla ögonbryn, kan du uppmuntra dem med några ögonbryn penna. Denna penna bör färgen en nyans ljusare än din naturliga hårfärg. När dina ögonbryn lite mer ensam sent, det finns mer utrymme för ögonmakeup. En riktig sommar färg sommaren 2007 är lila. Lila ögonskugga kan mycket snyggt kombineras med guld och / eller koppar nyanser. Förutom de mjukare pastellfärger för ögonmakeup, sotiga ögon är återigen helt. Inte bara sotiga ögon från 60-talet är tillbaka, även mode från 60-talet kommer tillbaka. Smokey ögon som ger ett mer modernt utseende, kan du använda metallicfärger ögonskugga istället för t.ex. mörkgrå och antracit. Den makeup för läppar kan fritt rikligt här säsongen. Röda läppar är sommaren 2007 trenden! Det spelar ingen roll om du är en blond eller brunett, med ljus hy denna färg är alltid bra. Tycker du inte gillar torra läppar läppstift kan ge dig, kan du tjäna lite extra läppglans över ditt läppstift.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha