20 oemotståndliga jul filmer

Julen är sällan lika vacker som en julfilm: en matta av snö som täckte tak och vägar, och det färgas av blinkande lampor, traditionella julsånger som genljuder genom högtalarna, och en positiv känsla som gör alla glada. Följande julen filmer ger dig garanterat oemotståndlig stämning hemma. Slå på spisen, dekorera vardagsrummet, ta en filt och en kopp varm choklad med och njuta av denna mest underbara tiden på året.

Gremlins

För många, höjdpunkten under julen filmer. Det kan fortfarande mord monster i gå runt, aldrig julstämning på aandoenlijkere sätt visades här. En man letar efter en julklapp till sin son och hitta i Chinatown lite söt djur. Det finns dock tre regler som han måste följa: inget vatten, ingen mat efter midnatt och inget starkt ljus. Eftersom hans son förvandla dessa regler i vinden, börjar han att växa gröna gremlins som snabbt sätter hela staden på huvudet. Omöjligt att inte på humör för jul med detta 1984 filmen.

?? Det är ett underbart liv

Detta må-bra film från 1946 har ännu inte förlorat sin popularitet. En invånare i en liten stad vill se världen och göra stora saker. Men på omständigheter och hans egen karaktär tvinga honom att stanna i sin hemstad för att leva ett tråkigt liv, enligt honom. Han gifte sig med sin barndomskärlek, har barn och som bankman försöker göra allas liv lite trevligare. När det går dåligt och det liv han har något mer att erbjuda, kommer han att begå självmord. Hans skyddsängel, dock tänker annorlunda och visar honom vad staden skulle ha blivit utan sina ansträngningar.

Rudolf med röda mulen

Rudolf med röda mulen är en härlig ren retad på grund av hans röda näsa. De korta versioner från 1948 och 1964 är nu klassiker och i allmänhet vara mer uppskattad än versionen med röster Whoopi Goldberg och John Goodman 1998. År 2001 fanns det en variant av denna berättelse på marknaden där Rudolph och hans vänner en leksak stopp tjuv som har stulit leksakerna från Santa.

Santa jordluckrare

En oemotståndlig klassiker. Fem katter fly för att fira en bister djurhemmet i hopp om julen i en trevligare plats. Deras första försök att hitta en ny familj förvandlas till ett fiasko och de är skyldiga att tillbringa natten i de snöiga gatorna. Som en av katten plockar upp en svår förkylning, de betalar ett besök hos veterinären. Beslutet att skicka våra fyrbenta tillfälligt skydd. Inte verwissen med Santa Claws skräckfilm där en man som tror att han är Santa Claus är hela grannskapet massakrerna.

De Madagaskar pingvin: Jul Caper

Denna korta film är bara en extra några DVD-skivor av filmen Madagaskar, men är ändå värt att få den här julen hemma. Huvudpersonerna är Skipper, privat, Kowalski och Rico ?? pingvinerna som spelat en biroll i filmen Madagaskar. Privat upptäckt att isbjörn Ted tillbringar julen ensam och vill muntra upp honom genom att köpa en present till honom. I den stora staden där han kidnappad av en elak gammal kvinna med en ännu elakare hund. De andra pingvinerna skapa en plan för att rädda Privat. Det är en två-disc edition Madagaskar där 2: a skivan är helt ägnad åt de fyra pingviner.

Ett päron till farsa firar jul ??

Clark Griswald avser för sin familj att ha en underbar jul semester. Han köper fem tusen blinkande lampor att dekorera huset och går sin familj för en hel dag söker efter den en speciella träd. Tyvärr gör julen inte riktigt som han hade hoppats. En trevlig julstämning och lustiga situationer gör det ?? Ett päron till farsa firar jul för många människor varje år på programmet.

Home Alone

En familjekomedi utan familj. Den åttaårige Kevin oavsiktligt lämnas ensam hemma när hans familj för julhelgen drar till Frankrike. I början, är detta rent spel, men då han måste skydda huset från två farliga inbrottstjuvar ??

Family Time Med Santa

Denna DVD innehåller 12 korta episoder som du varje dag ett måste se ?? du börjar den 13 december och slutar på julafton. Santa tar dig med på en resa till en godisfabrik, berättar om hans hobby ?? s, läser en jul historia och talar om vikten av familjen och vänskap. Barn älskar det.

Miracle on 34th Street

Kris Kringle anlitas av varuhuset Macy ?? s som Santa. En samvetslös rival Macy ?? s gör allt för att ta över lager och gör Kris är inte precis lätt. Både den version från 1947 som från 1994 är sevärda.

Beautiful Girls

En ung man återvänder med julen tillbaka till sin hemby i Massachusetts och tar med hans tidigare klasskamrater minnen från skolan. Dessa gulliga film med bra dialog är inte en julfilm i bokstavlig mening av ordet, men hör genom den vackra snöiga landskap och mysig atmosfär definitivt i denna lista hemma. Matt Dillon, Uma Thurman, Timothy Hutton, Mira Sorvino, Natalie Portman ??

A Christmas Carol / Scrooge

A Christmas Carol av Charles Dickens är förmodligen en av de bästa historierna någonsin filmats. Allt kretsar kring Ebenezer Scrooge, en bitter man som hatar julen och försöker förstöra livet för alla. 1999 års version är för många den bästa. Givande är också Scrooged med Bill Murray och Karen Allen, och An All Hund ?? s Christmas Carol. Jim Carrey och Gary Oldman arbetar för närvarande på en ny filmatisering av A Christmas Carol. Detta kommer under 2009 både i digital 3D som en standardversion i biografer att se.

The Family Man

De rika Jack Campbell har ett liv som många människor bara drömmer om. Den har en rymlig lyxlägenhet, en supersnabb Ferrari, en massa pengar och en upptagen ungkarls. En morgon han vaknar upp i en medelklass hus och han har en hund, två barn och en kvinna. Hans lägenhet är plötsligt inte mer om honom och hans arbete har de aldrig hört talas om honom. Inledningsvis, Jack vill återvända till sin bekant näringslivet, men det verkar som det vanliga livet har sina attraktioner.

Santa Clause 1 & 2

En natt faller Santa Tak och Scott Calvin känner skyldig att ta över hans roll, mycket till glädje för hans son.
Santa Clause 2 är densamma Scott Calvin redan åtta år var Santa och alverna betraktar honom den bästa Santa någonsin. Det finns dock i år ett problem. Scotts son är i själva verket på ?? listan över stygga barn ?? slutade. Han lämnar Nordpolen för att förbättra livet för sin son och hoppas att en ersättare Santa kommer att ta över hans jobb. Detta gäller för några av de förändringar som inte är helt önskvärt.

Hur Grinchen stal julen

I en snöflinga ligger den magiska land Vem ?? s, en folk som älskar jul och fira. Men på toppen av berget bor Grinchen, en gammal knorpot som vill ta julen hat och bara hämnas på dem som hade gjort honom orätt. Han bestämmer sig för att förklä sig som Santa i syfte att stjäla presenterna och juldekorationer i Vem ?? s.

Love Actually

Romantisk komedi som i London några veckor före jul, och återspeglar flera par och deras kärleksliv. Med ett brett utbud av välkända aktörer som Hugh Grant, Emma Thompson, Colin Firth, Alan Rickman, Laura Linney, Liam Neeson, Keira Knightley.

Polar Express

En dator animerad berättelse om ett tåg som plockar upp barn som inte tror på jultomten. Med en digitaliserad Tom Hanks.

Le Père Noël est une DYNGA

Favoriten film av den franska. Félix satte Christmas av sin flickvän Zezette vid dörren. Stoppa genom butiken och han söker hjälp från ett centrum för människor som vill begå självmord. Tyvärr för honom, den organisation som drivs av två neurotiker. Med Anémone, Marie-Anne Chazel och Gérard Jugnot.

Jingle hela vägen

Affärsman Howard Langston är så ?? s hektiska liv som han glömmer att köpa en julklapp till sin son. För att gottgöra, går han på julafton själv fortfarande snabbt gå till affären för att få sin favoritleksak Turbo Man hemma. Dessa få sina händer är dock lättare sagt än gjort.

Surviving Christmas

Om de rika Drew är dumpad av sin flickvän, verkar det som om han kommer att fira jul ensam. På inrådan av sin terapeut återvänder han till huset där han en gång bodde med sina föräldrar. Han vill familjen som bor där nu betala en stor summa pengar om de vill göra under julen som de är hans familj. Med Ben Affleck och Christina Applegate.

Ensamkommande barn

När det finns en tung snö storm träffar dagen efter jul, en grupp barn fastnat på en flygplats i Chicago. De är därför uttråkad och bestämmer sig för att skapa sin egen roligt med alla dess konsekvenser. Biskopens hustru! White Christmas! NL på platsen eller i fräs register Schöps
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Hej som kan hjälpa mig. Jag är intresserad av barn bara inte ihåg vad det kallas, men det handlar om så hur ska jag säga det gör lite människor ridning i en vagn genom byar och de gör choklad och gåvor. Det är ca 20 år sedan men jag begod inte ihåg vad det kallas och det är zobeetje det enda jag kan minnas. Men så vill att filmen ska visa mina barnbarn. Det är en fantasi film eller något. Jag hoppas någon kan hjälpa mig.

Hej, jag behöver mig en paus från filmen "Santa klöser" som beskrivs ovan men ... :-( ingen chans - möter bara i dåligt fasa - inte riktigt främjar julstämning Någon aning om utgivningsår, skådespelare eller kanske. ännu en titel?

Vem kan berätta för mig var jag filma jullovet kan kopen.tela

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också