15 skäl för en familj sommarsemester i Schweiz

Asma Gyllenhaal Februari 27, 2016 Underhållning 55 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
De flesta människor tänker på en skidsemester i Schweiz. Men innan sommarlovet, har Schweiz en mindre uppenbar destination. Detta är inte helt rätt, eftersom Schweiz främst till familjer med mycket att erbjuda. Ett måste för familjer är kantonen Valais, som ligger i Rhonedalen, som har en härlig medelhavsklimat under sommaren. Det är bra om semestra i detta område är särskilt vacker natur, är närvaron av små familjecampingplatser och att många barn upplever. Dessa är alla saker som bidrar till en trevlig och njutbar semester för hela familjen.

Innehåll:

  • Området
  • Skälen
  • Slutsats

Området

En vacker destination är Rhonedalen i kantonen Valais. Detta ligger i den västra delen av Schweiz, och det gränsar till Frankrike och Italien bland andra. De vita snöklädda toppar i Valais-Alperna är en vacker ram av din semester. Ta till exempel Raron, en trevlig pittoresk by med ett slott kyrka.

Skälen

Avståndet
Avståndet Utrecht ?? Raron är mer än 990 kilometer. Netto Restiden är cirka 10 timmar. Med en paus varannan timme du sätter denna sträcka med bil i cirka 12 timmar. Att vara i en dag är att köra på vägen, du behöver inte bo på ett hotell, vilket kan vara bra om du reser med små barn.
Schweiz är satt till familjer
Mycket har anpassats för barn; du har ett barn promenader, barnmenyer och många aktiviteter för barn. På grund av de högre temperaturerna på sommaren är det underbart att vara aktiv utomhus.
Rent, välsmakande vatten
Kranen Schweiz smakar gott kallt källvatten. Detta har den stora fördelen att du inte behöver ta med flaskor mineralvatten. Eftersom vattnet smakar så bra, har du också mindre problem med att få dina barn att dricka vatten på middag och under promenader eller utomhusaktiviteter.
De många linbanor
Dina barn kommer inte få nog. Med denna kabel bilar tar dig till fantastiska platser och bergsbyar. Under resan upp och ner, har du en fantastisk utsikt över Alperna.
Friska, ren luft
Om dina barn har astma eller andra luftvägssjukdomar, då du gör dem inte större glädje än att hålla en semester i denna schweiziska bergsregion. Inte för inte är här för att hitta ett stort antal ackrediterade spa.
Små familjecampingplatser
Eftersom schweiziska adore barn, kommer din avkomma sakna någonting.
Schweiziska idrottsliga
Det finns gott om val för sommarsporter och aktiviteter. Om du gillar mountainbike, du är helt rätt. Det finns många vägar som har skapats speciellt för mountainbikecyklister, och är väl skyltade. För en extra utmaning kan du ta din cykel med linbana till mountainbike i bergen. Med hisnande vyer som ger en extra dimension till din resa.
Många strövområden
Naturligtvis finns det spår som har en halv dag till en hel dag för att slutföra, för de mindre erfarna skidåkare och familjer med små barn, men det finns massor av trevliga kortare sträckor som sträcker sig från 45 minuter till 2 timmar.
Hängebrücke i ZermattHängebrücke
En separat fenomen är "hängebrücken". Bokstavligen översatt "hängbroar". Broarna över raviner och broar med bultar och kablar på bergen är fasta. Dina barn kommer att älska det. Broarna kör är spännande, men absolut inte farliga eftersom de regelbundet kontrolleras.
Schweizarna är otroligt trevliga människor
De närmar turist vänliga och hjälpsamma och patienten. Turistbyråerna har massor av gratis information och ruttkartor. Och naturligtvis får du barn i barnvänligt område en present.
Slottskyrkan i RaronHet takt är inte så hög
I mindre byar som Raron tiden tycks inte gå så fort, dessa byar därför en idealisk bas för en semester med spädbarn och små barn.
Schweiz är ett säkert land
Turistbyråerna ger detta med eftertryck. Du är inte som turister hela tiden varnat för att se upp för dina tillhörigheter.
Kanske den höga levnadsstandarden har något att göra med att brottsligheten är så låg?
Hygien är på den schweiziska högsta prioritet
Överallt kan du hitta gratis rena toaletter och platser för att ändra ditt barn.
Aletsch Glacier Evig snow
Bland de många glaciärerna spänner över Aletsch glaciären, kronan: en längd av 23 km och en yta på 86 km² är den största glaciär i Alperna. Det är helt enkelt en sensation när det var 29 grader i dalen att ta linbanan upp till glaciären, där det fortfarande snö. Detta måste ses. Du kan bara gå i dina shorts; eller ta en jacka.
Läcker färsk schweiziska bröd
Det är en trevlig start på dagen att gå på morgonen med dina barn till bageriet för doftande färskt bröd. Detta bröd är gjord av ingredienser från landet, som inte innehåller några konstgjorda tillsatser. Och du kan smaka detta.

Slutsats

Schweiz är ett bra land att tillbringa tid i sommar med din familj. Prisnivån är något högre än i Nederländerna. Detta kan kompenseras av vissa vara mer själv matlagning, shopping i att få en billigare stormarknad och underhållning du söker fler gratis eller billig resa. Exempel på det senare är promenader i bergen, på hängebrücken eller pittoreska byar eller har en picknick på en av de många fantastiska rastplatser.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha