100 bästa webbplatser 2009

Två år efter det slutliga urvalet av de bästa engelskspråkiga webbplatser, har det skett en veritabel jordskred. Online-världen har helt förändrats sedan 2006. Vad är det då crème de la crème var så användbara platser i området av tjänsten undan av dem när det gäller samarbetet på Internet. Presentation och video som tas i 2009 en viktig plats.

Webbläsare

En återupplivande av webbläsaren krig har en anständig åsido monopol på Microsoft. Google Chrome och Apples Safari erbjuder en ny syn på möjligheterna att surfa.

Flexibel

Naturligtvis, internet är en värld som ständigt förändras. Webbplatser som för närvarande erbjuder gratis tjänster kan vara borta inom ett år. Eller det måste betalas för tjänsterna. Livskraft och livslängden för en webbplats med internet enda butiken, tänk på Bol.com, är oerhört viktigt. Tillgång och efterfrågan spelar en nyckelroll. Fortfarande, Internet-företag är mer flexibla än fysiska företag eftersom området kan enkelt justeras.

Statisk

Företag som använder en webbplats som ett tillägg till deras verksamhet, till exempel, en bilfirma, spela en något annorlunda roll på Internet. De försäljningsaktiviteter kommer att äga rum i den fysiska butiken. Dessa typer av företag är mer statiska och mindre benägna att delta i en värld som ständigt förändras.

Samverkan

De största förändringarna sedan 2006 har varit verksamma inom området för samarbetstjänster på Internet. Samtidigt arbetande människor på olika platser på samma projekt. Samarbetet under 2006 starkt inriktad på ord, men nu kan du skapa presentationer som ser ut som de gjordes med dyrare paket. Du kan byta dessa projekt och nedladdning. Överväg source program öppet ?? s som Apache Openoffice tänkt som en fri konkurrens av de dyra Office-program ?? s Microsoft.

Operativsystem

Filer kan konverteras utan kostsamma system. Samarbetet har aldrig varit enklare, även på olika plattformar. Banan blir operativsystemet, såsom uppkomsten av "netbooks" betonas.

Mobila webben

Tillväxten av platsbaserade tjänster - särskilt sådana där du kan välja att logga in som en anledning att skydda din integritet - är snabb. En parallell tillväxt har kommit med den mobila webben, det finns ingen komma ifrån att Apples iPhone har inneburit en revolution på det sätt som miljontals användarna tänka på Internet. För dem går så utöver vad som upplevs på datorn. Safari, Apples webbläsare, som spelar väl in.

Video

Video är verkligen överallt. YouTube var redan dominerande under 2006, men nu BBC: s iPlayer som förmodligen kommer att äga rum över. Eftersom det gör sin teknik tillgänglig för alla Storbritannien kommer att bli en nation av videoskapare och tittare.

Genier

Att rekommendera eftersom det är helt spam fri blogging är Wordpress.com. Det är en engelskspråkig blogg. Ett bra alternativ är holländsk Dutchcowboys.nl. Om ovanstående sin webbläsare Google Chrome och Safari redan nämnts, men Mozilla Firefox rekommenderas eftersom det har några säkerhetsproblem. En av de bästa samarbetsplattformar Dipity.com eftersom du ger din skapelse inte bara text utan även kan lägga till bilder och video. För spel som kommer Eurogamer väl utanför bussen på grund av dess stora kapacitet.
Vill du gå med i ett socialt nätverk, är det lämpligt att Facebook igen. Vill du verkligen dela allt med varandra om vad sport eller vilken musik du älskar, då Twitter.com är den perfekta webbplatsen. Twitter är ett slags skön blandning av sociala nätverk, meddelandehantering och chat system, positioneringssystem som GPS och mikroblogg. Vill du veta mer: Guardian.co.uk har de 100 bästa platserna i kategorier.
De 100 bästa sajter 2009 kan hittas i artikeln ?? 100 populära webbplatser för det kommande året ?? i guardian.co.uk.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha