10 välsmakande mellanmål grönsaker

Snack grönsaker är inte bara för människor som gör linjen ett perfekt mellanmål mellan måltiderna. Det är för alla en hälsosam sort. Du kan även göra en måltid av snack grönsaker. Sedan fem dips och se till att du samla in så mycket av följande färska grönsaker tillsammans. Du kan komplettera dem med syra grönsaker som lök och pickles men det är inte ett måste. Denna form av grönsaker gör roligt att göra bra som ett mellanmål. Godis Grönsaker törstsläckande, hongerstillend och super friska!

Innehåll:

 • Fem idéer för dips
 • Snack med ekologiskt bröd
 • 1 Morötter
 • 2 tomat
 • 3 Gurka
 • 4 Rädisa
 • 5 Zucchini
 • 6 chayote
 • 7 rödbeta
 • 8 Sparris
 • 9 baby Corn
 • 10 Paprika

Fem idéer för dips

 • Blanda hackad persilja, dill, libbsticka, timjan och oregano med en skål med yoghurt för en grön örtsås,
 • Blanda curry och gurkmeja eventuellt genom oergezonde curry yoghurt för ett dopp,
 • Gör yoghurt-vitlökssås genom att krossa några vitlöksklyftor över en skål med yoghurt,
 • Gör skarp röd ketchup sås, en matsked vinäger och blanda en hackad röd paprika,
 • Gör din egen jordnötssås.

 • Snack med ekologiskt bröd

  Om du gör ett par bitar av bröd i en korg kan du också doppa den i jordnötssås. Använd uncut ekologiskt bröd som du skär i stora blockform så att du kan äta det lätt i två bites. Brun ekologiskt bröd är ett utmärkt komplement till mellanmål grönsaker. Speciellt för brödet du lägger ner en skål med kallpressad olivolja till doppa den i. Dipvariatie göra fest.

  1 Morötter

  Morötter kan sätta på en skala som placerar dig på bordet. Det är en välsmakande mellanmål grönsak som kan kombineras med en yoghurt baserade dopp. Du kan använda en stor morot och skär den i skivor. Det är mer praktiskt att tvätta morötter och skär. Båda typerna smakar bra färska. Det är en hållbar grönsaker och mellan andra grönsaker mellanmål är bra att ha den läckra bett av en morot. Denna grönsak du kan äta med händerna.

  2 tomat

  Tomater kan skäras i lagom storlek bit eller så kan du besöka körsbärstomater voorschotelen. Alternativt kan du skala tomat, smakar det mycket annorlunda. Det är också trevligt att tjäna torkade tomater. Tomater på många sätt en perfekt mellanmål. Ät dem med en gaffel.

  3 Gurka

  Gurka är en av de mest kända mellanmål grönsak. Du kan döpa honom härligt varma, hemlagad jordnötssås. Detta är en sublim kombination. Om du rätter ut dessa barn gör alla en grönsak älskare. Du kan klippa grönsakerna i långa fingerliknande mogna eller praktiska skivor. Du kan äta dem med händerna.

  4 Rädisa

  Rädisa är kryddig variation i snack sortiment av grönsaker. Du kan göra det precis som morötter som doppning. Eftersom rädisor kan vara ganska skarp, kan det vara lämpligt att halvera dem. Med en tandpetare eller en liten bit mat, kan du välja rädisa en skylt.

  5 Zucchini

  Zucchini inte bara kan du laga mat eller baka men också konsumera rå; kanske han är, eller som bäst. I stället för att doppa kan vara en rund skiva zucchini eller andra grönsaker sprids också med cream cheese. Det är en grönsak med funktionen av en bit rostat bröd. Äta med händerna.

  6 chayote

  Chayote åts bland annat genom de Mayas, men det är också i Sydostasien på menyn. I Indonesien kallas det labu. Det är en välsmakande frukt med formen av en mango, med gurka-liknande smak, en smak rädisa och bett av en melon. Det är bäst att använda en gaffel.

  7 rödbeta

  Rödbeta växer under marken. Rooie rödbetor i Rotterdam området som kallas rödbetor, kan du äta rå. Även bladen är ätliga som salladsblad; det kallas mangold. Skär rödbetorna i lagom stora kuber och lägg dem i en skål med blandad grönsaker mellanmål. De smakar särskilt delikat med yoghurt dopp. Sätt en gaffel i, vara försiktig med fläckar.

  8 Sparris

  Sparris, särskilt toppar är läckra att äta rå. Resten ska du bara göra en soppa. Sparris verkligen inte doppa eftersom de är så i sig bra. En gaffel är användbar, men de kan också ätas för hand. Denna söta grönsaker är en sann delikatess.

  9 baby Corn

  Behandla Majs är en omogen majskolv. Baby majs snack vägen så. Det är en härlig grönsak som kommer att inkludera dem i den första är i ett intervall upp till grönsaker. En babymaisje har det yttersta dipvorm och du kan därför använda det till ditt hjärta innehåll. Han kan kombineras väl med andra örter och grönsaker. Du kan ge honom bra mat fingrar.

  10 Paprika

  Capsicum remsor är bra dipbaar. Peppar är en söt godis krispigt grönsaker med stor smak. Välj bara organiska peppar eftersom denna grönsak är en av de mest bekämpningsmedel som innehåller grönsaker. Skär dem att packa lätt med fingrarna bitar. Papika kommer i glada färger. Fleur grönsaker på en tallrik mellanmål att passera orange, grönt, rött eller gult touch.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha