10 sätt att överleva flygningen

I ett flygplan du tätt packade. Du kan hålla hela konversationer och högljutt skämt men det är inte osannolikt att en sådan handling på bekostnad av rese åtnjutande av dina medresenärer. Därför finns det tips som samlats här för att flygningen ta sig igenom och inte störa någon. Flying kan vara kul. Speciellt första gången. Då du börjar få igenom ansvarar endast under landning eller minskning kan vara intressant. Vid något tillfälle, har du sett toppen av molnen.
Ovanför molnen

Innehåll:

  • 1. Skriv en artikel för din webbplats
  • 2. Lyssna på din favoritmusik
  • 3. Läs en bok
  • 4. BLI tyst
  • 5. Har du arbetar eller studerar
  • 6. Titta på en film
  • 7. Spela
  • 8. Sortera och redigera dina bilder
  • 9. Att sova i planet
  • 10. Läs en tidning

1. Skriv en artikel för din webbplats

Alla dessa dagar har en webbplats. Ofta är glada över att ha startat och du vila utanför webbplatsen. För att generera besökare är bra att uppdatera din webbplats från tid till annan. Under en flygning, men informera det kan vara, det finns alltid en stund att skriva något. Även i väntan på ombordstigning området, kan du redan skriva något. När du skriver smeta över flera sessioner, det finns fler idéer upp. Vanligtvis när du skriver ner något du skapar utrymme för nya insikter att dela med resten av världen.

2. Lyssna på din favoritmusik

En flygning gör ofta av någon anledning. Arbete, studier eller semester är alla goda skäl att göra en flygning. De är tre möjliga orsaker till bristande att lyssna på din favoritmusik. Att du kan göra bra på planet. Köp en bra uppsättning hörlurar så att du inte störs av irriterande flygbuller. Dessutom är det klokt att lyssna på musik från din smartphone. Särskilt under flygningar inom Europa du inte alltid har tillgång till underhållning på planet. Sätt smartphone kurs i flygplansläge.
Inom i ett plan

3. Läs en bok

Läsa en bok kan vara mycket avkopplande. I början av 21-talet är en tid präglad av spel, titta på filmer var som helst och på annat sätt drabbats av monitor utrustning. Därför är det upplysande att läsa en gammal bok och använda din empati. Du kan helt enkelt använda en e-läsare om du är beroende av skärmar.

4. BLI tyst

Du behöver inte meditera för att lugna ner. Du särskilt på interkontinentala flygningar som flyger ovanför molnen. Det är inte svårt att flyta drömmande bort med dina tankar. Dessutom kan du muskelspänningar övningar där du gör det är lugnare. Du spända benmusklerna kort för att varva ner efter dem igen. Det är också en motion för att hålla blodflödet optimalt under flygning. På så sätt korta flygningen själv. Du kanske känner djupt glad när man tittar på en kopp te i handen ut och studera former molnen.

5. Har du arbetar eller studerar

För många typer av arbete och alla former av studien, det finns alla möjliga tider eller extra läsare, tidningar, böcker, ta kursplaner och läroböcker genom. Studera inte nödvändigtvis ske vid ett skrivbord. I själva verket är det klokt att studera någonstans. Ditt arbete är ofta inte på ett ställe. Vem för hans studie läser eller skriver i planet sparar tid utanför.

6. Titta på en film

Under en internationell flygning, kan du titta på filmer, både i ekonomiklass och business class. Titta på en film kan förkorta en trevlig resa. Ibland faller du somna medan du tittar på en film. Oavsett! Det är bra. Sömn är det snabbaste sättet att ta sig från punkt A till punkt B. Sömn minskar också effekterna av jetlag.

7. Spela

Kanske du någonsin hämtat på din smartphone typer av barnsliga eller rent dumma spel, bara för att se vad det var. Dessa spel kan vara en lösning i planet. Sätt dig tillbaka i barndomen och leta efter den högsta poängen. Det kan också vara så att du är mogna och intelligenta, men enkla spel som Candy Crush älskar. Då flygplanet är den idealiska platsen för dig att leva helt. Naturligtvis kan du också välja intelligenta riktiga spel som schack. För detta ändamål kan du köpa ännu en schackdator i handen format.

8. Sortera och redigera dina bilder

På semester du göra bilder. Ibland måste du också din egen laptop. Flyget är det perfekta sättet att sortera foton. Först ladda ner bilderna till din bärbara dator och sedan räkna ut det bästa. Dessa kan reduceras med enkel programvara som att minska phatch. Du kan också läsa den här artikeln om hur man krympa bilder. Det är också klokt att ge bilderna ett namn. Namnet är ofta bra när du laddar upp ett foto på en webbplats som Facebook. Sedan åtminstone folk vet vad de tittar på. Dessutom är det alltid en smart idé att beskära bilder. Vid framställningen av ett fotografi folk glömmer ofta att ta hänsyn till med rätt inramning. För mycket eller för mycket golv tak kan göra en bild ful. När skott tagen onödig våningen, bitar av luft och tak, är det en mycket mer professionell. Du kan också se "Skapa färg vad bättre exempel av mättnad eller färgmättnad skruva något. Att arbeta med en subtil ökning av kontrasten kan tyckas vara en superskarp bild show. Om du verkligen vill använda en semi-professionell foto skärpning, kan du använda en markeringsruta runt ansiktet eller i fallet med en närbild, få ögon skarpare.

9. Att sova i planet

En flygning ibland tar plats vid en tid som möjligt på morgonen till 07:10 eller midnatt. Därför är det klokt att blunda och förvandla din kropp till viloläge. Det kan hjälpa att använda en uppblåsbar kudde som stöder nacken ordentligt. Under längre flygningar har du tillgång till en filt. När du gör detta filt över kroppen du kommer snabbare i viloläge besök; När allt kommer omkring, är kroppen programmerad att sova under en filt. Före sänggåendet, kan du rulla fönstret dörren stängd. Ljus kan inhibera bildningen av melatonin och melatonin, sömnhormonet. Förresten, sova i business class mycket bättre än i ekonomiklass eftersom platserna kan vara praktiskt taget plan. Business class KLM i detta avseende är inte ens den bästa. Air France och North West Airlines har mycket bättre business class säten.
Plan

10. Läs en tidning

I ett plan, ofta har du tillgång till kostnadsfria dagstidningar. Ibland är de alla på spel i boardingområdet och i andra fall kan du få dem strax före ombordstigning. I business class är förvaltare eller stewardesses tillsammans med tidningar.
En tidning är inte helt och hållet en bra idé. Det finns många fruktansvärda händelser i tidningen att du rastlös skapa och hålla dig vaken. Men du kan genom att läsa en tidning uppdatera dina kunskaper om utvecklingen i nyheterna. Du får en god uppfattning om vad vardagliga samtal kommer att vara i ankomstlandet när du läser tidningen. Ibland är det bra att ha kunskap om den dagliga verksamheten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha