10 Skönhetsbehandling med olivolja

Corinn Stenbeck Februari 27, 2016 Skönhet 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sandra Ianculescu - Olivolja är ett mirakel av naturen, när det gäller hudvård. Det minskar rynkor, återfuktar och med bota akne. Dessutom är olivolja rekommenderas för behandling av torr hud, eftersom den återfuktar, regenererar och renar.

Här är några enkla men effektiva lösningar som innebär användning av olivolja i ritualen hudvård:

1. Rengöringsmedel. Rengör huden och ta bort smink med en bomullstuss indränkt i olivolja. Eftersom olivolja har en mild formel, kan den också användas för att behandla känsliga områden, såsom konturen av ögonen.

2. Minskar rynkor. Tack vare sin fuktgivande, olivolja kan användas med framgång vid behandling av rynkor som förekommer med åldern. Applicera och massera torra områden som är mer benägna att rynkor.

3. Hydratisering. Olivoljan kan användas med framgång i stället för hudkräm by night. Efter bad eller efter rengöring ditt ansikte, tillämpa en lite "av olivolja och massage tills helt absorberad.

4. peeling. Blanda olivolja med havssalt att få en lotion peeling effektivt. Använd blandningen för att massera huden och avlägsna döda hudceller.

5. Badrum fuktighetskräm. Din hud behöver fukt, särskilt i särskilt kalla dagar. Sätt några droppar olivolja och lite av aromatiska oljor i badvattnet. Din hud och ditt humör kommer inte att kunna få bara fördelar.

6. Behandling mot acne. Blanda 25 cl av olivolja med 100 droppar lavendelolja. Med hjälp av en skiva av bomull, applicera blandningen på de drabbade områdena. Du kommer att se resultat efter några dagars behandling.

7. Behandling för torra händer. Närstrid 2 msk olivolja med 2 droppar eterisk olja av apelsin. Den sålunda erhållna blandningen kan förvaras i kylskåp i en flaska med en propp. Smörj händer med denna blandning och sätta plasthandskar, kan du också bära hela natten. Skölj händerna noga med varmt vatten på morgonen.

8. Mot håravfall. Massera hårbotten med olivolja, på kvällen, i 10 dagar, och låt hans huvud täckt under natten.

9. spruckna hälar. Applicera hälarna sveper med olivolja direkt på de drabbade områdena. Olivolja återfuktar och mjukar upp hård hud av hälen.

10. armbågar torr. Skär en citron på mitten och droppar en bit av olivolja på båda halvorna. Sedan masserade böjar med dessa för 10 minuter.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha