10 regler för att starta en diet

10 regler för att starta en diet

Att gå på en diet är inte så enkelt. Framför allt är det nödvändigt att göra en bedömning av dess vikt och hur man ska äta och att lära sig att äta hälsosamt. Råden.

1. Innan bantning, gör lager

Innan du börjar en diet, är det viktigt att observera hans kropp, kost obalanser och anta de lämpligaste åtgärderna. För att göra detta, att hålla en dagbok är ovärderlig.

Det är att notera allt som vi konsumerar i dag, när och med vilken nivå av hunger från 1 till 4. Snart inser vi att vi äter för söt eller för fet eller utan hunger. Diagnosen kan korrigera sitt beteende utan mycket deprivation början.

2. Mät din vikt

Innan man börjar på en diet, bestämma en konsekvent målvikt. Det vill säga, en vikt som tar hänsyn till morfologi, fördelningen mellan mager massa, fett och vattenvolymen, samt hur kalorier bränns.

Mätningen av kroppssammansättning genom bioelektriska impedanselement är en pålitlig, enkel och smärtfri. Examinationen sker på en soffa: patienten är ansluten till utrustning med 4 elektroder och en elektrisk kabel som gör datorn elektrodrelä. Resultatet bestämmer en målvikt på grundval av en normalitet som är 17 till 20% av den totala vikten av fett hos människor, och 20 till 25 hos kvinnor.

Exempel: en man på 50 år som väger 72 kg, som mäter 1,80 meter har inget att förlora när han har 58 kg magert och fettmassa 14. En 54-årig kvinna som väger 72 kg och mäter 1,63 m, är vars muskelmassa vikt 48 kg och 24 i fett, kommer att förlora 10 kg.

Men inte vara besatt när det gäller vikt. Det kommer oundvikligen att finnas skillnader i tid till annan. De hindrar inte att gå ner i vikt, förutsatt att du tar rätt linje strax efter. Inte väga mer än en gång per vecka och helst varje månad. Ingenting som att försöka sina kläder framför spegeln för att se om det har smält.

3. Lär dig att hantera tid i riskzonen

Omkring 18 timmar, svårt att inte hoppa på kylskåpet! Vid det här laget vet vi mycket känsliga, två alternativ: hitta en annan yrke eller tillhandahåller icke-kalorier livsmedel.

4. Upprepa hur marknaden

Överge fallgropar och frestelser stormarknader. Fyll ditt kylskåp med frukt, grönsaker, färskvaror som man kan hoppa utan samvetskval om munchies. Kom ihåg innan vi rubriken för garderoben full av kakor, choklad och jordnötter för hög, eller låg fetthalt produkter falskt lugnande.

5. Utrusta dig med lämplig kokkärl

För att spara fett, välja följande redskap: nonstick stekpanna, mikrovågsugn, nödvändig utrustning för att ånga eller papillote.

6. bord, öppna sitt utbud av smaker

Variera smaker, kryddor och vågar mer ovanliga allianser.

7. Ät 4 gånger dagligen

Foder du 4 gånger om dagen: morgon, middag, eftermiddagste och kväll. En bättre fördelning av födointag på dagen undviker irrationella tvång.

8. Minska ditt intag av 20-40%

Om vi ​​förbrukar oftast 2500 kalorier, en makt mellan 2000 och 1500 kommer att leda till viktminskning. Flera sätt: minska antalet kurser i måltiden, väljer ljusare biljettpris i kalorivärde, bara användas en gång, låta tredjedel eller hälften av sin tallrik. Nämligen: en eller två mycket stora måltider kan ångra alla ansträngningar i veckan!

9. Ät långsamt, såsom-vou-rant

Den mättnad når hjärnan 10 till 15 minuter efter start av en måltid. Absorberar smaker och lade sin gaffel var tre bites.

10. Dryck regelbundet

Ofta vi äter när kroppen är törstig ...

Tips för att gå ner i vikt

 • Minska osten, vilket resulterar i bröd och vin.
 • Undvik körsbär och vindruvor, högt i kalorier.
 • Inte upprepa en maträtt.
 • Säg inte att du bantning, hitta en annan rimlig ursäkt.
 • Tvinga råa grönsaker.
 • Begränsa salt.
 • Inte beröva dig av dessert, men i dina recept ersätta socker
 • av aspartam, göra fina pajer i "dra" degen.
 • Välj: dessert eller ost, vin eller dessert.
 • Utrusta dig med lämpliga kokkärl: nonstick stekpanna, ångbåt.
 • Fäster stor vikt vid dina inköp: Ta bort frestelser, och aldrig överrumplas, ha, till exempel vissa kost fryst mat i reserv.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha