10 informations bebis tips

Ankomsten av en liten ger en mycket roligt och även har sina spännande stunder. Det är därför bara logiskt att det kommer att vara beredda grand och alla åtgärder som redan vidtagits tidigt. Därför är det inte vansinnigt att några små tips för både graviditet och barnet själv fortfarande lika snabb läsning.

Tips 1. Badkar ?? ??

Om barnet är i badet, är det viktigt att temprature av poolen inte är för kall eller för varm. Detta kan kännas för hand. Men det är starkt rekommenderat att göra det med armbågen. Detta ger samma tempratuur vad barnet känner, skulle handen kallare vatten känner att det är.

Tips 2. Boy ?? ??

När en liten pojke i badet bör vidtas för att säkerställa så snart som få tvättas med en tvätt trasa / svamp det blir inte av misstag bort förhuden tillbaka.

Tips 3. ?? Rum ??

Vid utformningen av rummet är snygg. Huvudsakligen färgerna. Tipset är därför att använda särskilt latexfärg över oljefärg, kan det orsaka giftig rök.

Tips 4. Teething ?? ??

När han eller hon har tänder och som därför måste mycket noggrant rengöras, är det möjligt att en liten mängd blod kommer in. Arrange inte! Detta händer ofta. Detta skulle minska efter några dagar, är detta inte fallet först därefter samråda med läkare.

Tips 5. ?? Restless dag ??

När barnet lider av vissa gråter eller rastlösa stunder nu hålla hans eller hennes huvud mot bröstet och sedan försöka göra en liten surrande ljud. Kombinationen av din hård kamp och vibrerande hum, ger barnet i säkert vila.

Tips 6. spel ?? ??

När alla vet att barnet verkligen alla hamnade i sina händer i munnen försvinner därför alltid vara försiktig med leksaker
Det är också viktigt så snart barnet spelas inte komma överens för hårt eller skrumpna får kastas i luften. Detta är dåligt för livmoderhalscancer och som därför måste ett starkt stöd. Det är bra att göra det barn på en matta eller mäta en kittla spel.

Tips 7. ?? tips för mamma ??

Fram till omkring efter förlossningen under en period av tre månader, var försiktig med dina leder, kan detta vara lite försvagad.

Tips 8. ?? Mat ??

Under utvecklingen av smaken av barnet rekommenderas att ange detta genom att skriva in maten på fingrarna. Så det är för barnet mer bekvämt och du vet också om huruvida bettet inte är för varmt

Tips 9. ?? under vädret ??

När barnet har feber. Försök att inte klä barnet för varmt och känslig!

Tips 10. ?? för graviditet ??

När du eller din fru ringde piller ?? ?? Swallow är viktiga tre månader att stoppa innan du försöker bli gravid. Detta kan minska risken för ryggmärgsbråck, och blivit mycket rekommenderas av läkare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha